18.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăLifestyleTricolorii s-au întors de la Campionatul Euro 2016 cu capul în pământ....

Tricolorii s-au întors de la Campionatul Euro 2016 cu capul în pământ. Cherecheș: A fost lipsă de concentrare

Echipa națională de fotbal a României s-a întors, marți dimineață, de la Euro2016. Jucătorii au fost întâmplinați cu reproșuri. Anghel Iordănescu și-a asumat eșecul, iar căpitanul Cherecheș spune că a fost o lipsă de concentrare.

UPDATE: Vlad Chiricheș: Fiecare a fost dezamăgit dar am încercat să ne îmbărbătăm și să trecem peste. A fost o lipsă de concentrare. 

„Ne-aţi făcut de râs! De râs şi de bătaie de joc sunteţi!”, a strigat un suporter, marți dimineață, în aeroport, potrivit Digi 24.

Puţin după ora 3 dimineaţa, avionul în care se aflau tricolorii a aterizat pe aeroportul Otopeni. Jucătorii au aşteptat mai bine de o oră să-şi ia bagajele, iar apoi au ieşit fără să scoată vreun cuvânt.

Cum jucătorii n-au dat nicio explicaţie pentru ratarea de la EURO2016, antrenorul naţionalei şi-a asumat încă o dată eşecul.

„Eu sunt principalul vinovat. Îmi cer scuze în faţa suporterilor, a fanilor, a iubitorilor de fotbal din România. 
Ştiu, am produs o mare decepţie, o mare dezamăgire”, a declarat Anghel Iordănescu, antrenorul naţionalei.

„Jucătorii noştri, în comparaţie cu jucătorii de altădată, nu joacă la echipe de top. Nu sunt obişnuiţi cu turneele finale, cu câteva excepţii, nu au trecut pe la turneele finale”, a spus și președintele FRF, Răzvan Burleanu.

România a plecat de la EURO2016, după ce a fost înfrântă de Albania în partida de duminică.

Opt milioane de euro reprezintă prima de calificare a naţionalei de fotbal la EURO 2016, plătită de UEFA. La aceasta se adaugă jumătate de milion de euro pentru punctul obţinut în egalul cu Elveţia. Echipa care va câştiga Campionatul European va primi de până la 27 de milioane de euro.

 

 

Cele mai citite

Șeful CE nu va exclude cooperarea cu parlamentarii de extremă-dreapta ai Europei

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a răspuns din nou criticilor care au denunţat disponibilitatea sa de a coopera cu grupurile de dreapta...

Taylor Swift, comparată cu Madonna, Michael Jackson sau Beatles. Marius Moga: “Cred că este un fenomen”

Taylor Swift este un fenomen global și un adevărat titan în industria muzicală. Cu 14 premii Grammy la activ, dintre care patru pentru albumul...

Marea Britanie ia partea Israelului după decizia CIJ referitoare la aslatul asupra Rafah

Guvernul britanic a criticat Curtea Internațională de Justiție(CIJ) pentru că a ordonat Israelului să oprească imediat asaltul militar asupra orașului Rafah din sudul Fâșiei...
Ultima oră
Pe aceeași temă