10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleȚucudean, împrumutat la Steaua până în 2016

Țucudean, împrumutat la Steaua până în 2016

FC Steaua a ajuns la o înțelegere cu clubul Charlton Athletic în ceea ce privește transferul atacantului George Ţucudean (23 de ani). Roș-albaștrii îl vor împrumuta pe fostul dinamovist de la formația din liga a 2-a britanică până în 2016.

"Este totul rezolvat și urmează ca cele două cluburi să semneze contractul. Am considerat că împrumutul pe un an și jumătate este cea mai bună soluție. El are un salariu de 700.000 de lire sterline (n.r. circa 930.000 euro) și Steaua va plăti o parte din el, iar Charlton restul. El a zis că nu îl interesează banii și că vrea să joace, nu să fie rezervă. El este liniștit și nu își face griji din cauza suporterilor", a spus Anamaria Prodan la DolceSport.

Steaua va avea și opțiunea achiziționării fotbalistului, urmând ca dacă acesta va confirma să plătească 1 milion euro. Transferul s-ar putea perfecta chiar și din această vară, dacă steliștii vor fi dispuși să plătească suma cerută de britanici.

Preşedintele Valeriu Argăseală a făcut unele declarații contradictorii, marți, când a spus că Steaua nu mai e interesată de George Ţucudean. “L-am fi vrut în cazul în care ne pleca Claudiu Keşeru. Dar acum că nu a plecat Claudiu, nu avem de ce să-l mai luăm pe Ţucudean.”

Țucudean a fost cumpărat de Charlton Athletic, în 2014, de la Standard Liege pentru suma de 850.000 de euro, el evoluând în repetate rânduri pentru Dinamo.

Atacantul este al doilea dinamovist care ajunge în Ghencea, după ce Steaua l-a mai luat, în această pauză competițională, și pe fundașul Gabriel Tamaș. Steaua l-a mai transferat în aceast iarnă și pe mijlocașul Rareș Enceanu, 20 ani, de la FC Brașov.

George Ţucudean a marcat 18 goluri în 74 de meciuri disputate Liga 1, toate în tricoul lui Dinamo

Site-ul de specialitate TransferMarkt.de îl cotează pe Țucudean la 1,5 milioane euro.

Cele mai citite

Pericol de inundații în mai multe județe din România! Hidrologii au emis cod galben și portocaliu

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizează până miercuri dimineaţa râuri...
00:01:26

Trump se confruntă cu o audiere pentru sfidarea curții din cauza comentariilor despre martori

Donald Trump se confruntă marți cu o audiere pentru sfidarea curții în cadrul procesului său penal istoric, procurorii din New York insistând că fostul...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...
Ultima oră
Pe aceeași temă