13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleUEFA a înmânat FRF premiul HatTrick pentru dezvoltarea fotbalului feminin

UEFA a înmânat FRF premiul HatTrick pentru dezvoltarea fotbalului feminin

Reprezentanții UEFA au înmânat, vineri, Federației Române de Fotbal (FRF), în cadrul unei ceremonii desfășurate la Cluj-Napoca, premiul Comisiei HatTrick a forului european pentru proiectul ''Fotbal și feminitate'', care a contribuit la dezvoltarea fotbalului feminin românesc, informează Agerpres.

 
''Trebuie să remarcăm faptul că FRF a făcut un progres remarcabil în ceea ce privește lansarea proiectului strategic de dezvoltare pentru fotbalul românesc și în ceea ce privește și acest proiect, Fotbal și feminitate. (…) Vă rog să primiți felicitările mele împreună cu premiul HatTrick din partea UEFA și sunt convins că va fi un proiect de succes și în viitor'', a declarat, în cadrul ceremoniei, președintele comisiei HatTrick a UEFA, Alan Hansen.
 
La rândul său, managerul pentru dezvoltarea fotbalului feminin în cadrul UEFA, Emily Shaw, a declarat că fotbalul feminin românesc a cunoscut o dezvoltare la care nu se aștepta.
 
''Am mai fost în România în urmă cu 6-7 ani și nu mă așteptam ca 6 ani mai târziu să fiu aici ca să înmânez acest premiu. Cred că progresul este unul remarcabil și nu este întâmplător. Știm că succesul hrănește la rândul său mai departe succesul și felicitări Mirel (Mirel Albon, antrenorul naționalei feminine de fotbal — n. red.) pentru munca depusă și felicitări fetelor pentru victoria de ieri (2-1 cu Ucraina — n. red); este o inspirație pentru viitor'', a menționat Emily Shaw. 
Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă