19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleUEFA ia măsuri împotriva FRF, după meciul cu Irlanda de Nord

UEFA ia măsuri împotriva FRF, după meciul cu Irlanda de Nord

UEFA deschide o procedură disciplinară împotriva Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după meciul disputat împotriva Irlandei de Nord, la Belfast. Forul continental acuză un comportament neadecvat al suporterilor.

UEFA ar putea sancționa FRF pentru “bannere neautorizate” şi “probele cauzate de suporteri” la meciul cu Irlanda de Nord, scor 0-0, de vineri, de la Belfast, din preliminariile Euro-2016, potrivit Mediafax.

De asemenea, UEFA a deschis o procedură disciplinară şi împotriva Federaţiei Nord-irlandeze de Fotbal (IFA) pentru aruncarea de torţe şi alte obiecte în teren.

Citește și FRF a semnat cu un nou sponsor. Ce vor avea inscripționat pe piept tricolorii

UEFA va anunţa deciziile în acest cazuri la 16 iulie.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sâmbătă, la Belfast, în compania selecţionatei Irlandei de Nord, în etapa a şasea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016. România rămâne liderul grupei F, cu 14 puncte.

“13-15 iunie 1990: trei zile de istorie românească. 13 iunie 2015: Tot aşteptăm ca vinovaţii să plătească.” şi “The romanian are coming. To Euro 2016” au fost două dintre bannerele afişate de fanii români pe Winsdor Park.

 

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...
Ultima oră
Pe aceeași temă