14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleFOTO, VIDEO. Un actor britanic a aruncat cu bancnote FALSE spre BLATTER....

FOTO, VIDEO. Un actor britanic a aruncat cu bancnote FALSE spre BLATTER. Cum a reacţionat fostul preşedinte FIFA

Lee Nelson, un actor britanic de comedie, a aruncat cu mai multe banconte false în direcţia preşedintelui demisionar al FIFA, Joseph Blatter.

Incidentul s-a produs înaintea conferinţei de presă a FIFA pe care elveţianul se pregătea s-o susţină la Zurich, informează Mediafax.

Lee Nelson s-a dat drept jurnalist şi a intrat în sala de presă, îndreptându-se spre Blatter, care urma să înceapă conferinţa.

Actorul a aruncart spre Blatter cu mai multe bancnote false.

Drept urmare, Blatter a părăsit sala pentru a se face curăţenie şi a revenit după câteva minute.

Elveţianul Joseph Blatter a anunţat, la începutul lunii iulie, că demisionează din funcţia de preşedinte al FIFA, deşi fusese reales pentru a cincea oară. Blatter a câştigat, în 29 mai, la Zurich, cel de-al al cincilea mandate, după ce contracandidatul său, prinţul iordanian Ali bin Al Hussein, s-a retras din cursă.

FIFA se confruntă cu un grav scandal de corupţie, după ce justiţia americană a pus sub acuzare 14 persoane, printre care doi vicepreşedinţi FIFA şi şapte oficiali ai forului.

 

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....
Ultima oră
Pe aceeași temă