14.7 C
București
duminică, 24 martie 2024
AcasăLifestyleUPDATE. Jucător al Stelei, acuzat că și-a agresat fosta prietena. El susține...

UPDATE. Jucător al Stelei, acuzat că și-a agresat fosta prietena. El susține că a fost “mediator”. Reacția clubului

UPDATE: Valeriu Argăseală, președintele Steaua, a spus că Tudorie va fi sancționat, în urma acestui incident, însă nu pentru eventuala agresiune, ci pentru faptul că se afla la o oră târzie în oraș, încălcând un regulament al clubului.

“Am discutat cu Alex vizavi de acest incident. Având în vedere faptul că declaraţiile celor doi sunt total contradictorii, ne rezervăm, pentru moment, dreptul de a lua în considerare doar varianta jucătorului. Clubul nostru va demara o anchetă în acest sens şi avem încredere în faptul că adevărul va ieşi la lumină. Pentru moment, putem spune doar că Tudorie va fi tras la răspundere pentru faptul că se afla în oraş la o oră foarte avansată, în conformitate cu Regulamentul Intern al clubului”, a afirmat Argăseală, pe site-ul oficial al FC Steaua.

Alexandru Tudorie, atacantul de 19 ani al FC Steaua, neagă că și-ar fi agresat o fostă prietenă, după ce aceasta a depus plângere împotriva sa. Fotbalistul spune că de fapt el ar fi încercat să aplaneze un conflict.

Ioana Danielescu, fosta prietenă a lui Tudorie, a depus o plângere pentru la Secţia 10 de Poliţie din Capitală. Fotbalistul susţine că, în incidentul care a avut loc în Centrul Vechi în noaptea de duminică spre luni, el a avut rol de mediator şi nu de agresor într-un conflict între actuala şi fosta prietenă, conform Mediafax.

“Am participat, alături de iubita mea, la o petrecere în oraş. În momentul în care am părăsit locaţia respectivă, ne-am intersectat cu fosta mea prietenă, care a început să-i adreseze injurii actualei mele iubite. Între cele două a izbucnit un conflict, iar eu am încercat să-l aplanez, împingându-le pe amândoua în sensuri opuse. Din păcate, în momentul în care am tras-o de jachetă, fosta mea prietenă s-a împiedicat şi a căzut în genunchi. După aceea, eu le-am lăsat pe cele două să-şi rezolve problemele şi am plecat. De aici şi până la a spune că eu am bătut-o este un drum foarte lung”, afirmă Tudorie.

El menţionează că Poliţia poate verifica incidentul pe camerele de supraveghere din zona unde a avut loc. “În zonă se află camere video de supraveghere, deoarece există mai multe sedii de bănci, astfel încât organele abilitate, la care domnişoara respectivă (n.r. – Ioana Danielescu) a apelat, pot verifica exact desfăşurarea incidentului. Îmi pare rău că am ajuns în această postură, deoarece nu este normal ca fosta mea prietenă să încerce să-şi facă imagine pe seama unui astfel de incident, în care eu nu am fost, în niciun caz, agresorul”, adaugă atacantul pe site-ul citat.

Atacantul formaţiei Steaua Alexandru Tudorie este acuzat de fosta sa prietenă Ioana Danielescu că ar fi lovit-o în mai multe rânduri în timpul unei altercaţii care a avut loc, luni dimineaţă, în Centrul Vechi din Capitală, potrivit unor surse din Poliţie.

Sursele citate au declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că Ioana Danielescu a depus în cursul după-amiezii o plângere împotriva lui Alexandru Tudorie la Secţia 10, după ce fotbalistul stelist ar fi lovit-o cu palma. Aceasta a anunţat că va merge la IML pentru a obţine un certificat medico-legal prin care să demonstreze că a suferit leziuni, menţionează sursele citate.

În vârstă de 19 ani, atacantul Alexandru Tudorie a jucat trei minute în partida pe care Steaua a disputat-o, duminică seară, în deplasare, cu Petrolul Ploieşti, scor 0-0, în etapa a XIV-a a Ligii I. El a intrat pe teren în minutul 87 al partidei în locul lui Adrian Popa.

Tudorie a fost transferat, în vară, de la Oţelul la Steaua, semnând un contract pe cinci ani cu gruparea campioană a României.

 

 

Cele mai citite

Cât a ajuns să costă un miel de Paște anul acesta

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a făcut un anunț mult așteptat de români, în contextul sărbătorilor pascale, promițând un preț decent pentru carnea de miel. Ministrul...

Linia tramvaiului 41, blocată pe sensul spre Piaţa Presei

Linia tramvaiului 41 este blocată pe sensul spre Piaţa Presei, din cauza unui tramvai defect, informează Societatea de Transport Bucureşti (STB) pe Twitter.Linia tramvaiului...

Dunărea Brăila se alătură Gloriei Bistrița în Final Four-ul EHF European League

Formația de handbal feminin Dunărea Brăila s-a calificat în Final Four-ul EHF European League, după ce le-a eliminat în sferturile competiției pe croatele de...
Ultima oră
Pe aceeași temă