9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleVasile Miriuță este noul antrenor de la CFR Cluj

Vasile Miriuță este noul antrenor de la CFR Cluj

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor pe banca tehnică portughezului Antonio Conceiçao, cel care a adus ultimul trofeu în Gruia, Cupa României, în sezonul recent încheiat. Cel ales de conducerea „feroviarilor“ pentru a se ocupa de pregătirea echipei este Vasile Miriuță.

Tehnicianul de 47 de ani care a antrenat ultima oară Energie Cottbus a revenit în Gruia după un an și jumătate și a semnat un contract valabil două sezoane. „Mă bucur că m-am întors la CFR şi că mi s-a dat încrederea de a veni înapoi. E un lucru foarte bun pentru mine, aici am avut multe satisfacţii, o relaţie foarte bună cu conducerea, cu suporterii şi sper să facem din nou un sezon foarte bun, cum am făcut data trecută. E uşor să spui că am avut nu ştiu câte oferte înainte, dar în momentul în care am primit telefonul nu cred că am discutat mai mult de două minute. CFR e un club la care m-am simţit bine, are toate condiţiile pentru a face performanţă şi aştept să încep munca“, a declarat noul antrenor al CFR-ului.

În perioada 28 iunie–9 iulie, clujenii efectuează un cantonament de pregătire în Slovenia, la Maribor. Pe 16 iulie, Vasile Miriuță va avea de trecut primul test. CFR Cluj va juca pentru Supercupa României cu echipa care a câștigat titlul de campioană a României, Astra Giurgiu. Meciul va avea loc pe ClujArena. Vasile Miriuță va încerca să structureze o echipă competitivă, deși CFR Cluj, care se află în insolvență, s-ar putea despărți de unii dintre jucătorii care au performat sezonul trecut. 

 

Vasile Miriuță începe un nou mandat la CFR Cluj

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă