16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleVasile Miriuță și-a reziliat contractul cu CFR Cluj

Vasile Miriuță și-a reziliat contractul cu CFR Cluj

Tehnicianul Vasile Miriuță și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu CFR Cluj, după ce a condus echipa ardeleană de la începutul acestui an. Anunțul despărțirii a fost făcut de club pe site-ul oficial.

''Clubul CFR 1907 Cluj și antrenorul Vasile Miriuță au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale. Îi mulțumim lui Vasile pentru efortul extraordinar depus în aceste luni la echipă, pentru locul din clasament și pentru numărul de puncte acumulate până în acest moment. Mult succes la noua sa echipă!'', se arată în comunicatul de ps site-ul oficial al clubului.

Vasile Miriuță lasă echipa pe locul al doilea în clasamentul Ligii 1, asta după ce pe parcursul acestui an a lucrat cu un lot insuficient, în care jucătorii era neplătiți de mai multe luni.

Ultimul meci al magicianului din Gruia a fost victoria radicală a lui CFR, scor 4-0, cu CSMS Iași, din etapa a XV-a a Ligii 1.

Cea mai posibilă destinație pentru tehnicianul care a mai antrenat-o întrecut și pe Ceahlăul este campionatul din Ungaria.

Cele mai citite

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...
Ultima oră
Pe aceeași temă