20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleVedeta clubului PSG, în stare de șoc. Tatăl său, ARESTAT, după ce...

Vedeta clubului PSG, în stare de șoc. Tatăl său, ARESTAT, după ce a omorât un motociclist

Starul uruguayan Edinson Cavani, jucător al clubului PSG (Franța), a primit o veste proastă chiar în timp Cupei Americii, acolo unde participă alături de naționala sa. Tatăl său a fost arestat după ce a accidentat mortal un motociclist.

Tatăl atacantului uruguayan Edinson Cavani, Luis Cavani, a fost arestat după ce a accidentat un motociclist, luni, în oraşul Salto. Motociclist a decedat în urma impactului puternic, potrivit Mediafax.

Luis Cavani, aflat în stare de ebrietate, a lovit cu maşina un motociclist în vârstă de 19 ani, care a decedat, marţi dimineaţă, la spital.

Preşedintele Federaţiei Uruguayene de Fotbal, Wilmar Valdez, a declarat că atacantul formaţiei Paris Saint-Germain se află “în stare de şoc” şi ar putea părăsi Chile, acolo unde se află cu naţionala pentru Copa America.

Echipa Uruguayului s-a calificat în sferturile de finală ale Copei America, acolo unde urmează să întâlnească reprezentativa statului Chile.

Cele mai citite

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...
Ultima oră
Pe aceeași temă