10.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleVeşti bune pentru Piţurcă: Ciprian Marica este apt pentru meciul cu Finlanda

Veşti bune pentru Piţurcă: Ciprian Marica este apt pentru meciul cu Finlanda

Ciprian Marica va reveni la echipa naţională în meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro 2016. Marica este apt de joc şi pentru meciul cu Ungaria, dar nu poate evolua fiind suspendat în urma eliminării din meciul cu Grecia.

Atacantul echipei Konyaspor a efectuat, azi, un control medical amănunţit, care a relevat că nu este necesară o intervenţie chirugicală la menisc, astfel că jucătorul poate evolua în meciul Finlanda – România, din preliminariile Euro-2016, programat la 14 octombrie, informează FRF.

Marica a fost, azi, în Germania, pentru un consult de specialitate, iar medicii au considerat că atacantul de 28 de ani nu trebuie să se opereze acum.

"În urma RMN-urilor făcute astăzi de Ciprian la o clinică din Germania, medicii au concluzionat că operaţia la menisc poate fi amânată, astfel că el va fi apt pentru meciul cu Finlanda", a spus doctorul echipei naţionale a României, Pompiliu Popescu, potrivit sursei citate.

Prima reprezentativă a României întâlneşte la 11 octombrie, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, selecţionata Ungariei, şi în 14 octombrie, de la ora 21.45, la Helsinki, echipa naţională a Finlandei, în cadrul Grupei F a preliminariilor Euro-2016, scrie Mediafax.

Ciprian Marica este suspendat pentru partida cu Ungaria, în urma cartonaşului roşu primit în prima partidă din grupă, cu Grecia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă