12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleVictor Pițurcă: Șansele ca eu să plec la o echipă din Golf...

Victor Pițurcă: Șansele ca eu să plec la o echipă din Golf sunt de 1%. Ce spune despre meciul cu grecii

Victor Pițurcă a negat informațiile potrivit cărora el este pe picior de plecare de la echipa națională, după ce arabii de la Al Ittihad îl dădeau deja ca tehnician al echipei lor.

Selecționerul a declarat într-o conferință de presă, susținută o dată cu reunirea lotului în vederea meciului Grecia – România, că sunt șanse mici ca el să plece de la națională. "Informațiile apărute în ultima vreme sunt simple speculații. Șansele ca eu să plec la o echipă din zona Golfului sunt de sub 1%. Despre ce vorbim acum…vindem pielea ursului din pădure. Am vorbit de 2-3 ori cu un domn din România și atât. Nu am discutat cu niciun club arab."

Totuși Pițurcă a mai spus că întotdeauna orice se poate întâmpla.

" Important acum este meciul cu Grecia. Începe o nouă campanie de calificare a echipei României. Întâlnim Grecia, echipa considerată cea mai valoroasă din grupă. Cred că şansele echipei noastre de calificare sunt foarte, foarte mari. Eu sper că vom pleca neînvinşi din Grecia. Dacă vom învinge va fi la fel de important ca o calificare." 

Selecționerul a declarat că ar fi vrut să-l convoace și pe Lucian Sânmărtean, însă accidentarea stelistului care îl chinuie încă de la partida cu Aktobe l-a împiedicat. De asemeni Pițurcă a mai spus că l-a convocat pe Moți nu doar pentru evoluția din play-off-ul Ligii Campionilor, ci și pentru faptul că Gardoș este accidentat, iar Chiricheș nu a mai jucat în ultima perioadă. Cu privire la convocarea surpriză a lui Tamaș selecționerul a spus că îl cunoaște foarte bine pe jucător, iar campionatul în care evoluează, a doua ligă engleză, este unul puternic.

"Nu vom schimba sistemul de joc, decât în anumite împrejurări în timpul partidelor… Cred că actulul lot, pe care l-am convocat, este cel mai valoros", a mai declarat Pițurcă.

Cele mai citite

Viktor Orban anunță că 2024 va fi anul înlocuirii hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă

În acest an ar putea lua sfârşit o perioadă ingrată a civilizaţiei occidentale, prin înlocuirea lumii construite pe baza hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă,...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă