18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Hagi primește trofeul Golden Foot. Românul, alături de Pele, Maradona și...

VIDEO. Hagi primește trofeul Golden Foot. Românul, alături de Pele, Maradona și alte legende

Gheorghe Hagi a primit trofeul Golden Foot, la Monte Carlo, distincție acordată celor mai importanți jucători din istoria fotbalului. Împreună cu Hagi au mai primit trofeul și foștii internaționali David Trezeguet, Rinat Dasaev şi Daniel Passarella.

Premiul Golden Foot, echivalent al Hall of Fame din fotbal, este trofeul oferit celor mai mari fotbaliști de către prinţul Albert de Monaco. În cadrul acestei gale, Hagi și-a imprimat talpa pe aleea "Promenada Campionilor", de pe riviera monegască.

În cadrul aceleiași festivități, camerunezul Samuel Eto'o a primit premiul Goden Foot 2015, acordat unui jucător aflat în activitate. 

Printre foștii fotbaliști care au mai primit aceast trofeu se numără: Pele, Maradona, Roberto Baggio, Zidane, Romario sau George Best.

Cele mai citite

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...
Ultima oră
Pe aceeași temă