17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Isterie în Anglia, după un meci de fotbal. Fanii au invadat...

VIDEO. Isterie în Anglia, după un meci de fotbal. Fanii au invadat terenul

Un meci al echipei Aston Villa, din Cupa Angliei, s-a încheiat cu invadarea terenului de către mii de suporteri, după ce echipa britanică a reușit o calificare în semifinalele competiției.

Suporterii, euforici, au invadat terenul spre finalul şi după terminarea meciului Aston Villa – West Bromwich Albion, scor 2-0, din Cupa Angliei, iar unul dintre marcatori, Fabian Delph, a declarat că a fost muşcat de fani, conform Mediafax.

Arbitrul Anthony Taylor a fost nevoit să întrerupă jocul în minutele de prelungire. Meciul s-a reluat după scurt timp, iar după fluierul final terenul a fost invadat din nou.

"Cineva mi-a luat banderola, altcineva gheata stângă. Înţeleg entuziasmul fanilor după un astfel de rezultat (…) Dar a fost periculos. Oamenii încercau să mă sărute şi mă muşcau. A fost groaznic", a declarat Fabian Delph.

Formaţia Aston Villa s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei, după ce a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa West Bromwich Albion, în sferturile de finală ale competiţiei.

Golurile au fost marcate de Fabian Delph '51 şi Scott Sinclair '85.

Cele mai citite

Abdallah, suspendat șase etape pentru intrarea horror asupra lui Benzar

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat șase etape pe atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucureşti, pentru cartonaşul roşu...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Revolut Travel Report: Ce recorduri în materie de turism se vor depăși anul acesta?

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane în România, a întrebat 15.000 de respondenți...
Ultima oră
Pe aceeași temă