11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleVIDEO Reghecampf a fost prezentat oficial la Al Hilal. Deocamdată nu aduce...

VIDEO Reghecampf a fost prezentat oficial la Al Hilal. Deocamdată nu aduce steliști!

Laurențiu Reghecampf a fost prezentat oficial la noul său club, Al Hilal, din Arabia Saudită, după ce a semnat un contract pe doi ani, urmând să câștige circa 5 milioane de dolari în această perioadă. 

"Pentru mine este foarte important, ca și pentru echipă și pentru fani, să câștigăm Liga Campionilor (n.r. AFC Champions League). Am petrecut câteva ore cu managerul echipei, am vorbit despre tot. Îmi place să îmi învăţ echipa să joace fotbal, să le oferim spectacol fanilor, de aceea avem nevoie de o pregătire foarte bună şi de multă muncă. Am venit la un club mare, printre cele mai mari din Golf", a declarat Reghecampf.

Fostul stelist a declarat că în momentul de față nu se gândește la transferuri, deci nu poate vi vorba despre aducerea unor fotbaliști de la Steaua în perioada următoare. Reghecampf a spus că vrea mai întâi să-și cunoască echipă, să interacționeze cu jucătorii.

"Am multe informaţii despre Al Hilal, după ce am vorbit cu Cosmin Olăroiu şi Anghel Iordănescu, foşti antrenoi aici. Avem o lună întreagă de muncă până începe campionatul. Ştiu că fanii vor să câştigăm toate competiţiile şi sunt nerăbdător să ajut la împlinirea acestor obiective. Pentru mine este foarte important să am un sezon bun alături de echipă. Lucrez doar cu staff-ul meu, am încredere în oamenii mei. Clubul va anunţa numele celor din staff-ul meu. Nu simt niciun fel de presiune", a mai spus Reghecampf.

Al Hilal este calificată deja în sferturile Ligii Campionilor Asiei.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă