16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleSPANIA: Un bărbat a murit în urma incidentelor care au avut loc...

SPANIA: Un bărbat a murit în urma incidentelor care au avut loc înaintea meciului Atletico – Deportivo

UPDATE 17:13  Un suporter a murit în urma incidentelor care au avut loc înaintea meciului Atletico – Deportivo, informează AFP.

_ _ _

Suporterii echipelor Atletico, campioana Spaniei și Deportivo La Coruna s-au confruntat pe străzile Madridului înaintea meciului din etapa a 13-a a campionatului. Un bărbat se află în marte clinică, iar alți suporteri, dar și un polițist, au fost răniți.

Surse de la Serviciul de Ambulanţă au precizat că bărbatul a suferit un stop cardiorespirator cu câteva minute înainte de a fi dus la spital. El a mai suferit un traumatism cranian şi avea hipotermie, conform presei spaniole, citată de Mediafax.

Mundo Deportivo notează că bărbatul aflat în moarte clinică are 43 de ani şi este suporter al echipei Deportivo La Coruna.

În incidentele de duminică au mai fost rănite 11 persoane, dintre care trei cu arme albe. Trei persoane prezintă răni la cap, una o leziune la faţă, alte trei au suferit răni minore, iar un poliţist are un deget de la mână fracturat.

Atletico Madrid și Deportivo La Coruna dispută, duminică, meciul din etapa a 13-a din Primera Division. Campioana Spaniei se află pe locul 3, după Real și Barcelona, în timp ce Deportivo ocupă poziția a 19-a, la retrogradare.

Cele mai citite

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...
Ultima oră
Pe aceeași temă