12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleViorel Moldovan debutează la naționala U21 în meciul România - Muntenegru

Viorel Moldovan debutează la naționala U21 în meciul România – Muntenegru

Naționala României Under21 joacă, joi seară, de la ora 19.30, împotriva reprezentativei Muntenegru, în calificările Euro 2015. Voirel Moldovan debutează pe banca tricolorilor cu doar două etape, cruciale, înainte de finalul preliminariilor.

Viorel Moldovan are o misiune aproape imposibilă, 2 victorii din 2 meciuri, una azi cu Muntenegru și a doua, în deplasare, cu Germania. Aflată pe locul 3, naționala U21 depinde de aceste două meciuri pentru a încheia grupa pe locul 2 și a intra în barajul de calificare la turneul final din 2015. Meciul cu Muntenegru este primul, oficial, pentru Moldovan. Fostul tehnician al Rapidului a mai stat pe banca naționalei U21 doar la amicalul cu Italia, câștigat de tricolori cu 2-1.

Meciuri rămase de disputat în grupa tricolorilor: România – Muntenegru (4 septembrie), Germania – Irlanda (5 septembrie); Germania – România, Feroe – Muntenegru (9 septembrie).

Clasament grupa 6

1. Germania 14p
2. Muntenegru 11p
3. România 9p 
4. Irlanda 8p
5. Insulele Feroe 1p

Lotul convocat de Moldovan pentru dubla cu Muntenegru și Germania, potrivit site-ului oficial al FRF.

Portari: Laurențiu Brănescu (Virtus Lanciano), Alexandru Buzbuchi (FC Viitorul)

Fundași: Bogdan Țîru (FC Viitorul), Adrian Puțanu (FC Viitorul), Cristian Manea (FC Viitorul), Deian Boldor (Pescara), Ioan Neag (Universitatea Cluj), Steliano Filip (Dinamo București), Alin Toșca (Steaua București), Mihai Bălașa (Crotone)

Mijlocași: Dragoș Nedelcu (FC Viitorul), Ionuț Șerban (Dinamo București), Doru Popadiuc (Ceahlăul Piatra Neamț), Claudiu Bumba (FCM Târgu Mureș), Florin Tănase (FC Viitorul), Alexandru Crețu (CSMS Iași), Răzvan Marin (FC Viitorul), Dorin Rotariu (Dinamo București), Cătălin Ștefănescu (Ceahlăul Piatra Neamț)

Atacanți: George Pușcaș (Internazionale Milano), Gabriel Iancu (Steaua București), Andrei Ivan (CSU Craiova), Alexandru Buziuc (Gaz Metan Mediaș)

”Partidele cu Muntenegru și Germania nu sunt imposibil de câștigat. Chiar dacă șansele sunt minime, trebuie să ne agățăm de ele. O minune trebuie să se întâmple pentru a ne putea califica la Campionatul European, și această minune trebuie s-o producem noi. Îmi doresc să câștigăm cele două jocuri, îmi doresc să realizăm imposibilul. În fotbal s-au mai întâmplat astfel de lucruri”, a declarat Moldovan, conform frf.ro.

Cele mai citite

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă