13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleVisul frumos s-a terminat pentru Dinamo

Visul frumos s-a terminat pentru Dinamo

Veşti proaste pentru jucătorii, oficialii şi fanii lui Dinamo. Echipa lui Flavius Stoican nu va primi licenţa pentru participarea în cupele europene, chiar dacă s-a clasat pe locul patru în Liga Întâi. Motivul îl reprezintă dosarul de insolvenţă depus de Dinamo.

Locul lui Dinamo va fi luat de ocupanta locul cinci în Liga Întâi, CFR Cluj. În ultima etapă, CFR are meci cu Săgeata și un punct îi asigură locul în clasament, indiferent de situația Vasluiului.

Viorel Duru, directorul Sistemului Național de Licenţiere, a explicat de ce clubul lui Ionuţ Negoiţă nu va putea reprezenta România în Europa League, chiar dacă a primit licenţa pe plan intern la începutul lunii.

"Am primit dosarul celor Dinamo şi ni s-a confirmat că echipa a cerut intrarea în insolvenţă. Conform regulamentului, licenţa lui Dinamo pentru Europa va fi retrasă. Pentru a rămâne în Liga 1, trebuie să aducă dovada că nu există datorii faţă de angajaţi şi faţă de stat", a spus Viorel Duru, conform Gazetei Sporturilor.

CFR Cluj va intra în turul doi preliminar al Ligii Europa şi va fi cap de serie până în faza play-off-ului, cu şanse reale de a intra în grupe, scriu jurnaliştii de la Digi Sport.

 

 

Cele mai citite

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...
Ultima oră
Pe aceeași temă