14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleWenger, după Arsenal - Anderlecht 3-3: Probabil am subestimat adversarii

Wenger, după Arsenal – Anderlecht 3-3: Probabil am subestimat adversarii

Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal, a declarat după meciul de marți, din Liga Campionilor, în care echipa sa a fost egalată de Anderlecht, deși a condus cu 3-0, că probabil și-a subestimat adversarul.

"Rezultatul este dezamăgitor. Nu am avut noroc pentru că primul lor gol a fost din ofsaid şi apoi ne-a lipsit concentrarea crezând că ne-am făcut treaba. Am fost obosiţi şi nu am mai câştigat duelurile. Trebuie să fim realişti, au o echipă bună. Totuşi, este supărător. L-am pierdut pe Arteta, accidentat la aductori, iar acest lucru nu ne-a ajutat, mai ales că el se apăra bine. Poate că am subestimat echipa Anderlecht. În Liga Campionilor, trebuie să fii puternic mental şi noi nu am fost. Sanchez a fost singurul care a jucat la nivelul său. Calificarea încă se joacă şi avem şansa noastră. Dacă am fi pierdut, ar fi fost diferit", a declarat Wenger, conform Mediafax.

Antrenorul echipei Anderlecht, Besnik Hasi, a afirmat că formaţia sa a arătat că poate rivaliza cu grupări mari precum Arsenal: "În prima repriză am avut ocazii, dar apoi au primit un penalti, noi am căzut mental, aşa că au dat rapid golul al doilea. La 3-0, meciul este în mod normal încheiat, dar Arsenal a vrut şi golul 4 şi 5. Am făcut câteva schimbări şi încrederea ne-a revenit la 3-1. La 3-2, i-am văzut că aveau probleme. Jucăm într-un campionat mic, dar pentru a doua oară am arătat că putem rivaliza cu echipe precum Arsenal. Meritam mai mult decât un punct în cele două meciuri. Nu cred că am fost norocoşi şi habar nu am dacă primul gol a fost din ofsaid. Echipa mea este tânără, iar în momentele delicate şi-a arătat caracterul", a menţionat Hasi.

Arsenal a remizat, scor 3-3, cu Anderlecht Bruxelles, în grupa D a Ligii Campionilor, după ce în minutul 58 conducea cu 3-0. Pentru Arsenal au înscris Arteta '25 (penalti), Alexis Sánchez '29 şi Oxlade-Chamberlain '58, iar pentru Anderlecht au punctat Vanden Borre '61,'73 (penalti) şi Mitrovici '90.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă