13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleZinedine Zidane: Este ceva uriaş să câştig ca antrenor Liga Campionilor

Zinedine Zidane: Este ceva uriaş să câştig ca antrenor Liga Campionilor

Zinedine Zidane, tehnicianul echipei de fotbal Real Madrid, a declarat că pentru el este "ceva uriaş" să câştige Liga Campionilor ca antrenor principal, după ce a făcut-o deja ca jucător şi, acum doi ani, ca secund al lui Carlo Ancelotti pe banca formaţiei spaniole, relatează AFP.

"Am câştigat-o deja ca jucător, dar s-o câştig ca antrenor principal, este ceva uriaş", a afirmat Zidane după victoria lui Real în faţa lui Atletico Madrid (5-3 la lovituri de departajare) în finala de la Milano.

"Ancelotti îmi spunea că speră că voi putea să ridic trofeul ca antrenor principal. Şi avea dreptate, bucuria e uriaşă", a reacţionat fostul mare mijlocaş francez, care o pregăteşte pe Real din luna ianuarie.

"Sunt stors, însă e doar ceva pozitiv. Când îţi dai seama ce am realizat noi întreg sezonul, înseamnă că noi am lucrat bine, că mesajul a avut efect, jucătorii m-au ascultat, eu i-am ascultat pe ei şi astfel am reuşit să câştigăm această Ligă a Campionilor", a adăugat Zidane, care ca jucător a câştigat această competiţie în 2002, în tricoul lui Real.

"Când am venit, eu am visat asta. Noi am luptat până în ultimul minut, până la lovituri de departajare, şi sunt fericit pentru toată lumea", a conchis tehnicianul francez. 

Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă