10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialCampionatul Național de Îndemânare Auto - Cupa Carrefour Tom Constanța (Etapa 5)

Campionatul Național de Îndemânare Auto – Cupa Carrefour Tom Constanța (Etapa 5)

În perioada 01-02 august 2015, în parcarea Tom Consțanta, se va desfășura etapa a cincea a Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNIA), competiție organizată de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român.

Spectatorii vor asista la un adevărat spectacol, în care piloții cu mașini de concurs din ce în ce mai bine pregătite, vor lua startul în CNIA. Lupta va fi foarte strânsă, atât pentru cei veniți din toată țara, care vor încerca sa își adauge noi puncte in clasament, cât și pentru constănțeni, piloți foarte talentați, cei care vor reprezenta cu cinste orașul Constanța. Astfel, pe traseul stabilit, piloții vor trebui să își demonstreze măiestria în conducere, executând manevre de mare precizie, să treacă printre joaloane fără să le atingă, mersul cu fața și cu spatele în derapaje controlate, toate acestea în cel mai scurt timp posibil.

Sâmbătă 01 august, între orele 14,00 – 20,00 vor avea loc antrenamentele libere, iar startul evenimentului se va da duminică 02 august, la ora 10:30, odata cu antrenamentele cronometrate, manșa I de concurs fiind programata la ora 11:45.

Și pentru că este deschis oricarui tip de participant, inclusiv juniorilor între 10-18 ani, încurajând totodată și participarea feminină, concursul atrage în fiecare an tot mai mulți concurenți. Astfel de-a lungul celor patru ediții, peste 300 de piloti și-au aratat măiestria în pilotarea mașinii.

Poziția în clasament va fi dată de timpul cel mai bun realizat într-una din cele trei manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.

Premii atrăgătoare vor consta în produse de la Decathlon, Tegee International, vinuri spumante Angelli, inghetata Betty Ice, service de roți gratuit ofeit de AutoZone, cupe și diplome.

Campionatul Național de Îndemânare Auto, reprezintă alternativa legală și sigură pentru tinerii atrași de automobilismul sportiv. Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism sportiv, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție. De aceea, se desfășoară într-o singură zonă, putând fi urmărit de spectatorii interesați.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de CNIA, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina de web www.gtautoclub.ro.

Cele mai citite

Anunțul BNR legat de cursul euro

Moneda naţională s-a depreciat marţi în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9762 lei, în creştere...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...
Ultima oră
Pe aceeași temă