11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCampionatul Național De Îndemânare Auto (CNIA) 2014 Etapa A Iv-A Promenada...

Campionatul Național De Îndemânare Auto (CNIA) 2014 Etapa A Iv-A Promenada Mall Focsani

În perioada 05-06 iulie 2014, în parcarea Promenada Mall Focșani, se va desfășura etapa a patra a Campionatului Național de Îndemânare Auto(CNIA) din 2014, competiție organizată de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român.

Programul celor două zile de competiție este următorul:

Sâmbată, 05 iulie 2014: antrenamentele piloților, începând cu ora 14.00;

Duminică, 06 iulie 2014: ora 10.30 – antrenamente cronometrate

ora 11.45 – manșa I de concurs

ora 13.00 – manșa a II-a de concurs

ora 14.15 – manșa a III –a de concurs

ora 17.30 – festivitatea de premiere

Gazda acestui eveniment, Promenada Mall Focșani, ne sprijină și în acest an in organizarea acestui eveniment, astfel îincat, piloți din toată țara, amatori și profesioniști, revin pentru a-și demonstra abilităţile în conducere, într-un adevărat spectacol, cu derapaje controlate, slalomuri, întoarceri cu frâna de mână la 180 grade sau 360 grade, atât cu fața cât și cu spatele, totul contra cronometru.

Concursul se adresează tuturor pasionaților de automobilism sportiv, de la cei mai tineri piloți, participanți la grupa Juniori, până la cei avansați, care pot depăși 60 de ani. Astfel, atat piloții juniori Hanea Mihnea, Hanea Natali și Părtilă Andrei din Cluj Napoca, Pană Robert și Stănoiu Alina din București și Maftei Beatrice din Buzău, cat și cei avansați, de peste 60 de ani, precum Nemțanu Valentin din Brăila și Alexandrescu Mihai din București, în aplauzele publicului, ne vor arăta că performanța în concurs se poate obține indiferent de vârstă.

Totodată și participarea feminină este din ce în ce mai spectaculoasă (la fiecare etapă se realizează o grupă specială în care doamnele și domnișoarele reusesc să ocupe locuri importante în clasament și pe podium), iar concursul atrage în fiecare an tot mai mulți concurenți. Orice persoană care dorește să participe la concurs trebuie să trimită înainte sau să prezinte la secretariatul competiţiei cererea de înscriere tip, completată. Sâmbătă 05 iulie, va avea loc sesiunea de antrenament, iar juniorii și debutanții (cei care participă pentru prima oară la o astfel de competiție) vor fi obligați să participe la un test preliminar în vederea stabilirii nivelului minim de aptitudini corespunzător admiterii în competiție. Poziția în clasament va fi dată de timpul cel mai bun rezultat prin cumularea timpilor celor mai bune două manșe din totalul de trei, la care se adaugă eventualele penalizări.

Premii atrăgătoare, cupe si diplome se vor atribui pentru primii trei clasați pe grupe, clase, open, echipe și cel mai bun timp al zilei, oferite de Primaria Focsani, Angelli, Tegee International si altii .

Campionatul Național de Îndemânare Auto reprezintă alternativa legală și sigură pentru tinerii atrași de întrecerile cu mașini, în care primează îndemânarea piloţilor și în plan secundar, caracteristicile tehnice ale automobilului de concurs. Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism sportiv, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție. Concursul se desfășoară într-o singură zonă, putând fi urmărit cu uşurinţă de la START la SOSIRE de către toți cei interesați.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de CNIA, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina web www.gtautoclub.ro.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă