18.5 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialDoi copiloți din Raliul Sbiului au fost accidentați într-o ciocnire pe traseu

Doi copiloți din Raliul Sbiului au fost accidentați într-o ciocnire pe traseu

Doi copiloţi de la Raliul Sibiului se află la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde li se fac investigaţii medicale după ce au suferit răni uşoare în urma unei ciocniri pe traseu, în proba specială de noapte, spre staţiunea Păltiniş, informează Agerpres.

“Este vorba de un bărbat şi de o femeie. Sunt conştienţi, stabili, acum sunt la Radiologie. Nu par să fie probleme deosebite, e vorba de traumatism de torace, de gleznă. Cei doi pacienţi sunt de la raliu”, a declarat Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Gabriela Vişan, purtător de cuvânt al competiţiei, a confirmat că este vorba de cei doi copiloţi de la Campionatul Naţional Dunlop 2, Anamaria Popa şi Cătălin Basa. 

Proba specială de noapte, în care a avut loc ciocnirea, a fost anulată de organizatori. 

“Proba Speciala programată să înceapă de la ora 19,08, cu startul la Păltiniş a fost anulată ca urmare a unui incident petrecut în cadrul primei probe de la Curmătură. Din păcate, drumul nu a putut fi eliberat în 20 de minute, aşa cum prevede regulamentul, motiv pentru care s-a decis anularea probei de la Păltiniş. După ce au luat startul, la ora 17,00, în prima proba specială de la Curmătură, care măsura 10,80 km, două dintre echipajele care au luat startul în cadrul Campionatului Naţional 2 Dunlop, s-au ciocnit. Pentru eliberarea zonei s-a acţionat rapid, însă drumul nu a putut fi eliberat în timp util, astfel că directorul organizatoric a decis, pentru siguranţa echipajelor, să anuleze Păltinişul”, se arată într-un comunicat publicat de organizatori pe site-ul oficial al Raliului Sibiului. 

Raliul Sibiului se reia sâmbătă, cu 10 probe speciale, cu o lungime totală de 86,90 km. În premieră, Raliul Sibiului va avea loc şi pe Transalpina.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Corabia Piraților Beach Club Avrig – tărâmul exotic cu atracții estivale

Comunicat de presă 14 mai 2024 Vara își intră tot mai serios în drepturi iar iubitorii de momente de relaxare specifice acestui anotimp trebuie...

Ajutorul pentru Ucraina produce divergențe între România și SUA. Președintele Iohannis ar ceda un sistem Patriot dar vrea ceva “în schimb”

Președintele României, șeful Senatului, șeful Guvernului și ministrul Apărării au opinii divergente cu privire la cererea formulată de Statele Unite ca România să cedeze...

Cătălin Drulă, despre Marcel Ciolacu: “Minte când spune că economia merge bine”

Cătălin Drulă spune despre Marcel Ciolacu că minte atunci când spune că economia țării merge bine. "Cea mai mare minciună pe care o tot repetă...
Ultima oră
Pe aceeași temă