15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFormula 1: Reduceri la bilete, la MP al Germaniei, pentru fiecare gol...

Formula 1: Reduceri la bilete, la MP al Germaniei, pentru fiecare gol marcat de nemți cu Brazilia

Organizatorii Marelui Premiu de Formula 1 al Germaniei au demarat o campanie de marketing care a devenit păguboasă. Nimeni nu se aștepta ca Germania să bată Brazilia cu 7-1, nici organizatorii MP al Germaniei, care, după ce au promis că vor reudce câte 11 euro din prețul biletelor pentru fiecare gol marcat de nemți, acum se văd nevoiți să facă o gaură substanțială în buget.

Campania demarată de organizatori a ajuns să ofere reduceri de 77 de euro din prețul biletelor pentru MP al Germaniei, potrivit presei germane. Organizatorii specificaseră că nu vor fi luate goluri marcate la eventuale lovituri de departajare, însă scorul din cele 90 de minute a fost chiar mai mare decât cel înregistrat de obicei la penalty-uri.

Organizatorii au avut însă inspirația de a limita campania la doar 48 de ore, începând de la finalul partidei, astfel că pagubele ar putea fi limitate, campania urmând să expire joi seara.

Reducerea se aplică la şase categorii de bilete pentru întregul week-end, cu preţuri cuprinse între 265 şi 515 EURO. Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei va avea loc între 18 şi 20 iulie, pe circuitul de la Hockenheim.

Germania s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a reușit un scor record pentru ultimele două runde al competiției, 7-1 cu Brazilia.

Cele mai citite

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...

Sub-ocuparea, noul șomaj

În 2023, aproape 100.000 de români erau „sub-ocupați". Intră în această categorie persoane disponibile să lucreze mai multe ore decât o cere locul de muncă...

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga...
Ultima oră
Pe aceeași temă