20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO Mașinile F1 din viitor. Cum ar putea arăta duelurile McLaren...

GALERIE FOTO Mașinile F1 din viitor. Cum ar putea arăta duelurile McLaren – Ferrari în 2050

Formula 1 este o competiție care a suferit numeroase modificări în ultimii 50 de ani, mai ales la nivelul monoposturilor folosite de echipe, iar următorii 50 de ani ar putea transforma total Marele Circ. Duelurile McLaren – Ferrari ar putea arăta diferit.

Cu toate că nici McLaren, nici Ferrari nu au mai dominat Campionatul Mondial de Formula 1 în ultimii ani, după ce Mercedes a preluat autoritar conducerea, rivalitățile dintre cei doi constructori ar putea reveni în prim-plan. Până când Ferrari și McLaren se vor lupta din nou pentru podium, cei doi constructori se duelează în exerciții de imaginație, privind modul în care vor arăta bolizii lor la jumătatea acestui secol.

Deschideți GALERIA FOTO de mai sus pentru a vedea bolizii F1 din viitor

După ce Ferrari a lansat, la începutul anului, două imagini cu un posibil monopost al echipei din viitor, de această dată a venit rândul unui fan al McLaren să-și imagineze cum ar putea arăta bolidul din F1. Nathan Dearsley, artist 3D, a publicat mai multe imagini făcute pe calculator. În februarie, Scuderia prezentase chiar pe unul din site-urile oficiale un o propunere de model F1, cu nu mai puțin de 1000 CP.

Rivalitățile din perioada Ayrton Senna – Alain Prost sau cele din timpul în care Michael Schumacher se duela cu Mika Hakkinen s-au încheiat de multă vreme, însă fanii F1 ar putea avea parte de alte lupte intense, la nivelul constructorilor.

În ultimele sezoane Mercedes a dominat Formula 1, iar surse din cadrul FIA vorbesc despre reglementări care să susțină mai mult competitivitatea.

Sebastian Vettel a câștigat sezoanele 2010-2013 cu echipa Renault Red Bull Racing, el fiind urmat de Lewis Hamilton (Mercedes), în 2014. Britanicul are toate șansele să-și păstreze titlul și în 2015.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...
Ultima oră
Pe aceeași temă