17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialLewis Hamilton, campion mondial la Formula 1 după cursa de la Abu...

Lewis Hamilton, campion mondial la Formula 1 după cursa de la Abu Dhabi

Britanicul Lewis Hamilton, pilotul echipei Mercedes, a cucerit titlul de campion mondial la Formula 1, pentru a doua oară în carieră, după ce s-a impus în Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi.

Piloţii echipei Williams, brazilianul Felipe Massa şi finlandezul Valtteri Bottas, s-au clasat pe locurile 2, repsectiv 3 pe circuitul Yas Marina, conform Mediafax.

Australianul Daniel Ricciardo (Red Bull) a fost al patrulea, britanicul Jenson Button (McLaren-Mercedes) a ocupat locul cinci, iar germanul Nico Hulkenberg (Force India) a trecut linia de sosire al şaselea.

Pe locul 7 s-a situat mexicanul Sergio Perez (Force India), urmat de germanul Sebastian Vettel (Red Bull) pe locul 8, de spaniolul Fernando Alonso (Ferrari) pe locul 9 şi de finlandezul Kimi Raikkonen (Ferrari) pe locul 10.

Cu probleme tehnice încă din turul 25/55, când a pierdut sistemul ERS, germanul Nico Rosberg (Mercedes), rivalul lui Hamilton la titlul mondial, a trecut linia de sosire pe locul 14.

Cele mai citite

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă