12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialSoția lui Schumacher: Starea de sănătate a fostului pilot se îmbunătățește

Soția lui Schumacher: Starea de sănătate a fostului pilot se îmbunătățește

Corinna Schumacher, soția fostului pilot de Formula 1 declară că starea de sănătate a lui Michael Schumacher se îmbunătățește, însă într-un "mod lent". Soția lui Schumacher a vorbit despre starea de sănătate a fostului pilot și despre progresele făcute de acesta pentru presa germană.

"Avansăm, în mod lent, desigur, dar avansăm", a declarat Corinna Schumacher, pentru publicaţia germană Neue Post, citată de Mediafax. Ea a participat la finalul săptămânii la un concurs ecvestru organizat la ferma familiei din Elveţia.

La 29 decembrie, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher s-a aflat în comă, apoi a părăsit spitalul din Grenoble.

El a fost transferat la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, unde urmează perioada de recuperare. Spitalul se află la aproximativ 40 de kilometri de locuinţa fostului pilot, de la Gland.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă