18.4 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialSusie Wolff, pilot de încercări pentru Williams

Susie Wolff, pilot de încercări pentru Williams

Susie Wolff va participa la două sesiuni de antrenamente în ediţia 2015 a Campionatului Mondial de Formula 1. Ea va fi pilot de încercări al echipei Williams.

Susie Wolf, care este soţia directorului executiv al echipei Mercedes, Toto Wolff, a fost pilot de dezvoltare în ultimele trei sezoane.

În vârstă de 31 ani, Susie Wolff va participa la ultimele două zile de teste programate în 2015, urmând să lucreze totodată în simulatorul fabricii Williams, potrivit Agerpres.

Wolff a pilotat în două sesiuni de antrenamente libere în cursul acestui sezon, devenind prima femeie pilot care a participat la un weekend de Formula 1 în ultimii 22 de ani.

"Acesta este încă un pas în direcția bună pentru pentru mine", a declarat Susie Wolff, care va lucra alături de cei doi piloți oficiali ai echipei Williams, Felipe Massa și Valterri Bottas.

Williams a reuşit anul acesta cea mai bună performanţă din ultimele 11 sezoane după ce a încheiat Campionatul Mondial de Formula 1 pe ultima treaptă a podiumului.

Susie Wolff îl va înlocui practic pe Felipe Nasr, pilotul de încercări din acest sezon, dar care a ales să meargă mai departe cu Sauber.

 

Cele mai citite

Ultimul pas pentru operaționalizarea IMM Plus, îndeplinit

După aprobarea schemei de ajutor de stat IMM Plus de către Comisia Europeană la 9 aprilie a.c., a fost publicat Ordinul comun care stabilește...

Portul Constanța a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, anunță premierul Ciolacu

Portul Constanţa a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, pentru Europa Centrală şi de Est, a anunțat premierul...

1,29 milioane de bugetari, potrivit datelor Ministerului Finanțelor

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în februarie 2024, de 1.289.965, cu 1.827 mai puţine comparativ cu ianuarie 2024,...
Ultima oră
Pe aceeași temă