13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialAll Star Game: Meci de hochei nebun, în NHL, record de goluri

All Star Game: Meci de hochei nebun, în NHL, record de goluri

Ediția din 2015 a All Star Game, unul dintre cele mai importante evenimente din hocheiul nord-american, s-a încheiat cu un record de goluri. Chicago Blackhawks a câștigat partida cu scorul de 17-12.

În All Star Game din NHL s-au înscris nu mai puțin de 29 de goluri, un record, meciul fiind câştigat de echipa lui Toews în faţa formaţiei lui Foligno, conform Mediafax.

Vedeta formaţiei Chicago Blackhawks, Jonathan Toews, şi jucătorul grupării Columbus Blue Jackets, Nick Foligno, au fost căpitanii celor două echipe.

John Tavares, de la New York Islanders, a înscris patru goluri, dar titlul de MVP i-a revenit lui Ryan Johansen (Columbus), care a marcat de două ori şi a reuşit două pase decisive.

Precedentul record de goluri data din 2001, când echipa Americii de Nord a învins o selecţionată mondială cu scorul de 14-12.

Din 2012, All Star Game nu mai este confruntarea dintre cei mai buni jucători din Conferinţa de Est şi cei mai buni din Conferinţa de Vest. Echipele sunt formate de cei doi căpitani, care îşi aleg jucătorii dintr-un grup selecţionat în urma voturilor suporterilor.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Un rapper iranian a fost condamnat la moarte

Rapper-ul iranian Toomaj Salehi a fost condamnat la moarte astăzi, 24 aprilie 2024. Starul este acuzat că are legătură cu tulburările din Iran din...
Ultima oră
Pe aceeași temă