22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialAndreea Raducan, despre retragerea lui Bellu şi Bitang: Sper că nu e...

Andreea Raducan, despre retragerea lui Bellu şi Bitang: Sper că nu e adevărat şi că nu se retrag. La supărare, oamenii spun diverse lucruri.

Fosta campioană olimpică, Andreea Răducan, şi-a exprimat speranţa că antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang nu se vor retrage din fruntea lotului olimpic de gimnastică şi că sunt doar speculaţii.

Citeşte şi: Bellu şi Bitang renunţă la lotul olimpic al României

”Înţeleg că astea sunt doar speculaţii. N-am auzit declaraţia antrenorilor că vor să se retragă. Eu sper că nu e adevărat şi că nu se retrag. La supărare, oamenii spun diverse lucruri”, a declarat Andreea Raducan, miercuri dimineaţă, la Realitatea TV.

Totodată, a spus ca ”frumos şi elegant” ar fi ca românii să îi aştepte să se înoarcă acasă şi explice, la rece, ce s-a întâmplat între Cătălina Ponor şi cei doi antrenori la Jocurile Olimpice de la Londra şi de ce Ponor le-a reproşat că nu au felicitat-o.

Nu în ultimul rând, fosta campioană olimpică a subliniat că atât Bellu, cât şi Bitang sunt extrem de importanţi pentru gimanstica românească şi a amintit situaţia din gimnastica feminină când fetele nu au fost antrenate de Octavian Bellu şi Mariana Bitang.

Octavian Bellu şi Mariana Bitang au anunţat, luni seară, că renunţă la lotul olimpic al României, dar că nu renunţă şi la antrenorat. Informaţia vine la puţin timp după ce Cătălina Ponor a declarat, cu lacrimi în ochi, că şi-ar fi dorit să fie felicitată şi de antrenori.

Cătălina Ponor a obţinut, marţi, la sol, medalia de argint, a noua pentru România la actuala ediţie a JO. Tot marţi, Cătălina Ponor a fost la un pas de a mai câştiga o medalie la bârnă, pe lângă argintul de la sol, dar în cele din urmă a fost a patra, după ce arbitrii au acceptat contestaţia făcută de antrenorul sportivei Alexandra Raisman, românul Mihai Breştean, acordându-i americancei o notă egală cu a româncei, dar cu o dificultate a exerciţiului mai mare.

Cele mai citite

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...
Ultima oră
Pe aceeași temă