12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialAndrei Pavel, mulţumit de tragerea la sorţi a meciurilor de Cupa Davis

Andrei Pavel, mulţumit de tragerea la sorţi a meciurilor de Cupa Davis

Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, este mulţumit de tragerea la sorţi a meciurilor din primul tur. Omologul său, Blaz Tupej, a adăugat că se aştepta la acest program, potrivit Agerpres.

‘Ne așteptam la o astfel de configurare a jocurilor în urma tragerii la sorți. Anticipez că toate cele cinci jocuri vor fi echilibrate, scorul final urmând a se stabili în ultima zi. Sigur, echipa României este avantajată de faptul că joacă acasă și de faptul că are un ‘dublu’ foarte puternic, dar și noi avem șansa noastră’, a declarat Blaz Tupej.

‘Apreciez că tragerea la sorți a fost OK, pentru că, după cum au decis sorții, în prima zi joacă numărul 2 de la noi, cu numărul 1 de la ei și respectiv numărul 1 de la noi cu numărul 2 de la ei. Sper ca după prima zi, dacă nu vom fi în avantaj, scorul să fie cel puțin egal. Sperăm că Tecău și Mergea vor aduce punctul care ar putea fi cel decisiv, iar în ultima zi să mai obținem punctul victoriei. Așa cum am mai spus, cel mai important este să obținem cele trei puncte care să ne asigure victoria și, implicit, accederea în faza următoare a competiției. Sper că vom fi ajutați și de publicul arădean, pe care îl știm ca unul ‘fierbinte’. Sperăm că la finalul celor trei zile ale meciului cu Slovenia să ne bucurăm cu toții de obținerea unei victorii pe care ne-o dorim foarte mult”, a spus la rândul său, Andrei Pavel.

În ce privește partida de dublu, atât Horia Tecău, cât și Florin Mergea au spus că nu îi cunosc pe Ternar și Radinski, neputând obține nici măcar niște informații, cât de puține despre ei. Speră că vor reuși, datorită experienței pe care o au, să se impună în fața lor.

‘Să nu uităm însă că în Cupa Davis, componența echipelor de dublu poate fi făcută până înainte cu o oră de începerea jocului, deci nu ar constitui o surpriză ca slovenii să-i trimită în teren și la meciul de dublu, pe Rola și Zemlja, jucători mult mai experimentați decât ceilalți doi și care ar putea alcătui un dublu redutabil’, a adăugat Horia Tecău.

Meciurile de Cupa Davis încep mâine, de la ora 14, cu întâlnirea dintre Marius Copil şi Blaz Rola.

 

 

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă