20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialAustralian Open 2015. Halep a scăpat de patru capi de serie, pe...

Australian Open 2015. Halep a scăpat de patru capi de serie, pe care i-ar fi întâlnit până în sferturi

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numărul 3, va avea un parcurs mai ușor până în sferturile de finală, după ce 4 dintre capii de serie de pe partea sa de tablou au fost eliminați încă din primul tur. Cea mai răsunătoare eliminare este cea a Anei Ivanovici, 5 WTA.

Cele patru favorite pe care Halep le-ar fi putut întâlni până în sferturile de finală și care au părăsit mai devreme competiția sunt: Ana Ivanovici (4 WTA, Serbia), Anastasia Pavlyuchenkova (23 WTA, Rusia), Sabine Lisicki (28 WTA, Germania) și Belinda Bencici (32 WTA, Elveția).

Prima dintre cele patru, pe care ar fi putut-o întâlni Halep, în turul al treilea al competiției, era Sabine Lisicki. Nemțoaica a fost eliminată de Kristina Mladenovici (Franța), 71 WTA, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2.

Pavlyuchenkova ar fi putut da piept cu românca în turul 4 al Australian Open (optimi). Rusoaica a părăsit turneul după ce a pierdut în fața Yaninei Wickmayer (80 WTA, Belgia), cu scorul de 6-4, 3-6, 3-6. Totuși în această fază Halep o poate întâlni în continuare pe Sara Errani (14 WTA), mai bine clasată față de jucătoarea din Rusia.

Ana Ivanovici sau Belinda Bencici s-ar fi putut întâlni cu Halep abia în sferturile de finală. Jucătoarea din Serbia, cel mai bine clasată adversară care i-ar fi putut ieși în cale româncei, în sferturi, a fost eliminată de Lucie Hradecka (142 WTA, Cehia), cu scorul de 1-6, 6-3, 6-2. Bencici, 17 ani, ultimul cap de serie de la acest turneu și locul 32 mondial, a pierdut partida cu Julia Goerges (73 WTA, Germania), fiind învinsă cu 6-2, 6-1.

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea, după ce a trecut de Karin Kanpp (50 WTA, Italia), cu scorul de 6-3, 6-2. Mai departe românca urmează să întâlnească o jucătoare specializată deja în eliminarea de granzi, Jarmila Gajdosova, care ocupă doar locul 62 WTA.

 

Cele mai citite

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...
Ultima oră
Pe aceeași temă