9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialAustralian Open 2015. Perechea Tecău/Rojer luptă pentru un loc în finală. Când...

Australian Open 2015. Perechea Tecău/Rojer luptă pentru un loc în finală. Când are loc meciul cu italienii

Australian Open 2015. Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer va juca în semifinalele de la dublu, joi dimineață, de la ora 02.00. Cei doi vor întâlni un cuplu din Italia.

Tecău și Rojer, capi de serie numărul 6 se vor duela cu italienii Simone Bolelli și Fabio Fognini, în deschiderea celei de a 11-a zile a turneului, pe arena centrală Rod Laver. Meciul este programat pentru ora locală 11.00 (02.00, ora României). 

Citește și Madison Keys, cea mai bună performanță din carieră. Când se dispută semifinalele

Meciul în care va evolua românul este considerat, de către organizatori, unul cu potențial foarte mare să atragă publicul, mai ales că după această partidă vor avea loc semifinalele de la simplu feminin. După Tecău și Rojer, vor evolua, tot pe Rod Laver, Maria Șarapova – Ekaterina Makarova și apoi Serena Williams – Madis Keys. 

Horia Tecău și coechipierul său olandez s-au calificat în semifinale după ce i-au eliminat pe Florin Mergea și britanicul Dominic Inglot, capi de serie 14, scor 6-4, 7-6 (7/3). 

Cealaltă pereche finalistă va fi decisă în urma meciului dintre Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia – favoriţi 4) şi Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franţa), care va avea loc pe arena Margaret Court, tot de la ora locală 11.00.

Cea mai bună performanță a lui Tecău, în turneul de dublu de la Australian Open este tot o semifinală, disputată în 2012.

Cele mai citite

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...
Ultima oră
Pe aceeași temă