12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialAustralian Open 2015. Programul românilor, 21 ianuarie: Când joacă Halep, Begu și...

Australian Open 2015. Programul românilor, 21 ianuarie: Când joacă Halep, Begu și perechile de dublu

Australian Open 2015. Simona Halep și Irina-Camelia Begu vor evolua, miercuri, în turul al doilea al Grand Slamului australian. Cele două românce urmează să joace împotriva unor adversare mai accesibile decât cele întâlnite în prima rundă.

Simona Halep, cap de serie numărul 3, va juca împotriva australiencei Jarmila Gajdosova, 62 WTA. Va fi al doilea meci de pe Rod Laver Arena, din cadrul sesiunii de seară. Prima partidă de pe acest teren, care va începe de la ora 10.00 (ora României) va fi cea dintre Rafael Nadal, cap de serie numărul 3 ATP și americanul Tim Smyczek.

Irina-Camelia Begu, 42 WTA, o va întâlni pe Katerina Siniakova (Cehia), locul 81 WTA. Partida va fi prima de pe terenul 13 și va începe la ora 02.00, ora României.

Tot miercuri, Monica Niculescu, eliminată deja din turneul de simplu, va debuta la dublu, alături de coechipiera sa, Vitalia Diatchenko (Rusia). Adversarele lor vor fi cuplul american Lauren Davis/Christina McHale. Meciul se va disputa pe terenul 11 și va fi precedat de alte trei partide de dublu, prima începând la ora 02.00.

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot, cap de serie numărul 14, va întâlni dubla australiană Matthew Ebden/Matt Reid. Partida va fi prima de pe terenul 11, cu începere de la ora 02.00. 

Cele mai citite

Irina Begu, în „sferturile” turneului ITF de la Wiesbaden

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Wiesbaden, după ce a învins-o în trei seturi pe elveţianca Simona...

Iohannis, premiat de Consiliul Atlantic, în America

Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele Klaus Iohannis cu Distinguished International Leadership Award pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară...

Medicii din Iași au transplantat organe prelevate de la un donator din Bulgaria

Medicii din Iaşi au transplantat organe prelevate de la un donator aflat în moarte cerebrală din Bulgaria, pe baza protocolului de colaborare în domeniu...
Ultima oră
Pe aceeași temă