21.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialAustralian Open 2015. Programul românilor, 23 ianuarie: Când joacă Halep, Begu și...

Australian Open 2015. Programul românilor, 23 ianuarie: Când joacă Halep, Begu și ceilalți trei de la dublu

AUSTRALIAN OPEN 2015 A patra zi a primului Grand Slam al anului va fi una destul de aglomerată pentru români. Simona Halep și Irina Begu vor continua cu parcursul lor în proba de simplu, în timp ce la dublu vor evolua alți trei jucători din România.

Simona Halep – Bethanie Mattek-Sands, 06.00 (ora României), turul 3

Cel mai așteptat meci din turul al treilea, pentru fanii "sportului alb" din România, va fi cel dintre Simona Halep, cap de serie numărul 3 și Bethanie Mattek-Sands (locul 258 WTA, SUA). O premieră pentru Halep, în acest an, va fi faptul că va evolua pe cea de a doua arenă. Pe terenul pricipal, se va disputa, de la aceeași oră, meciul lui Roger Federer (2) cu italianul Andreas Seppi.

Partida va începe în jurul orei 06.00, înaintea Simonei, evoluând pe aceeași arenă, Karolina Pliskova (favorita 22) și Ekaterina Makarova (10), în turul 3 la feminin și Tomas Berdych (7) și Viktor Troicki, în turul 3 la masculin.

Begu – Witthoeft, 03.30, turul 3

Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, este cea de a doua româncă, favorită să ajungă în optimile competiției. Begu va juca, în turul al treilea, împotriva gemțoaicei Carina Witthoeft, locul 104 WTA, pe Hisense Arena, cel de-al treilea teren al turneului. După ce a eliminat jucătoare mult mai bine clasate, calificarea în runda următoare, pentru Begu, este văzută mai mult ca o formalitate de mai mulți specialiști.

Meciul va începe în jurul orei 3.30 (ora României), înainte sa având loc partida dintre Sara Errani (14) – Yanina Wickmayer, care va începe la ora 02.00.

Tecău/Rojer – Guccione/Hewitt, ora 05.00, turul 2

Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer continuă parcursul în cadrul turneului de dublu, acolo unde, în runda a doua, vor da piept cu unul dintre favoriții australienilor Lleyton Hewitt, care va face pereche cu un conațional, Chris Guccione. Cu toate că dubla Tecău/Rojer este cap de serie numărul 6, în timp ce Hewitt/Guccione nu este favorită, dubla australiană ar putea pune mari probleme, cu publicul de partea sa.

Partida este programată să înceapă cel devreme la ora 05.00, în funcție de cum se vor termina cele două partide de dinainte. Meciul va avea loc pe cea de a patra arena a turneului.

Mergea/Dominic – Schwartzman/Zeballos, ora 02.00, turul 2

În turul al doilea, evoluează vineri și cuplul Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie), cap de serie numărul 14. Cei doi vor da piept cu perechea argentiniană Diego Schwartzman/Horacio Zeballos.

Programat pe terenul 7, meciul urmează să înceapă de la ora 2.00.

Niculescu/Diatcenko – Jones/Spears, ora 06.00, turul 2

Eliminată de la simplu, Monica Niculescu va continua în turneul de dublu, acolo unde face pereche cu rusoaica Vitalia Diatcenko. Cele două le vor întâlni pe americancele Raquel Kops-Jones/Abigail Spears, cap de serie numărul 5.

Meciul va fi al treilea de pe terenul 19, urmând să înceapă în jurul orei 06.00.

Orele de disputare, prezentate după fusul orar al României, pot varia în funcție de cât vor dura partidele de dinaintea meciurilor în care evoluează românii.

Cele mai citite

Candidata naționalistă Gordana Siljanovska – Davkova este favorită în turul al doilea al alegerilor în Macedonia de Nord

Gordana Siljanovska - Davkova, candidata opoziției naționaliste din Macedonia de Nord, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale și are șanse mari să câștige...

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...

VIDEO. Vladimir Putin, prezent la slujba de Înviere, oficiată de Patriarhul Kirill

Credincioșii, inclusiv președintele Vladimir Putin, au umplut Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova pentru slujba de Paște în timpul nopții, condusă de Patriarhul Kirill, șeful...
Ultima oră
Pe aceeași temă