10 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialAustralian Open 2015. Programul românilor, 24 ianuarie: Meciuri la dublu feminin și...

Australian Open 2015. Programul românilor, 24 ianuarie: Meciuri la dublu feminin și dublu mixt

AUSTRALIAN OPEN 2015 Ediția din acest an a turneului de Grand Slam este una destul de fructuoasă pentru români, aceștia reușind rezultate importante. Begu și Mergea vor continua, în cadrul turneelor de dublu, în cea de a șasea zi a competiției.

Turul 2 – Dublu feminin

Irina-Camelia Begu este singura româncă, rămasă în turneul de dublu feminin, după ce Niculescu a fost eliminată, vineri, iar Olaru, joi. Perechea Irina Begu/Lara Arruabarrena (Spania) va întâlni dubla Yung-Jan Chan (Taiwan)/Jie Zheng (China), cap de serie numărul 14.

Meciul se anunță unul destul de dificil, cu toate că Begu ar putea avea motive în plus pentru a continua la dublu. În turneul de simplu, deși a eliminat jucătoare importante, va avea o adversară extrem de periculoasă, în optimi. Românca are șanse mici în fața canadiencei Eugenie Bouchard, a 7-a favorită, astfel că, în cazul unei eliminări, ea s-ar putea axa doar pe turneul de dublu. Meciul cu Bouchard se va disputa, cel mai probabil, luni. Pe de altă parte rămâne de văzut câtă energie mari are românca, după 4 victorii consecutive, în această săptămână, atât la simplu, cât și la dublu.

Turul 1 – Dublu mixt

Florin Mergea, la fel ca și Horia Tecău, evoluează atât la dublu masculin, cât și la dublu mixt. În primul tur, la mixt, perechea Michaella Krajicek (Olanda)/Florin Mergea se va duela cu dubla Elina Svitolina (Ucraina)/Raven Klaasen (Africa de Sud). Svitolina evoluează și la simplu, acolo unde va juca împotriva Serenei Williams, iar rezultatul acestei partide ar putea-o influența foarte mult și în meciul de la mixt.

Tecău va juca la mixt, acolo unde face pereche cu Lucie Hradecka, din Cehia, tot în acest week-end, partida urmând să fie programată ulterior.

Cele mai citite

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...

Klaus Iohannis a promulgat legea privind jocurile de noroc

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2023 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...
Ultima oră
Pe aceeași temă