6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialAustralian Open 2015. Reacțiile lui Mergea și Inglot, după eliminarea fraților Bryan

Australian Open 2015. Reacțiile lui Mergea și Inglot, după eliminarea fraților Bryan

Australian Open 2015. Eliminarea principalilor favoriți ai turneului, frații Bryan, a fost una dintre cele mai mari performanțe din carieră pentru perechea Florin Mergea/Dominic Inglot. Românul a declarat că amândoi trebuie să rămână agresivi.

"A fost o experienţă incredibilă astăzi. Am mai jucat cu fraţii Bryan de câteva ori şi ei sunt legendele jocului de dublu. A fost un meci bun şi suntem foarte fericiţi acum. Trebuie să rămânem agresivi în continuare. Sunt foarte bucuros de cum a ieşit şi sperăm să continuăm la fel", a spus Mergea pentru presa britanică, citat de Mediafax.

Fraţii Bryan, care au câştigat la Melbourne şase dintre cele 16 trofee de Grand Slam din carieră, reprezintă cel mai de succes cuplu din jocul de dublu. Ei mai au 103 turnee câştigate la această probă.

"Să îi baţi pe fraţii Bryan pe un stadion mare (n.r – Hisense Arena) în faţa unui public numeros, nu se poate mai bine de atât. Publicul a fost fantastic. Ne-am antrenat din greu şi ne-am asigurat că vom fi pregătiţi, iar Florin m-a ajutat cu încrederea lui şi el are o mentalitate de învingător care te conduce", a spus la rândul său Inglot.

Mergea şi Inglot au trecut în turul trei de principalii favoriţi, fraţii Bob şi Mike Bryan din SUA, scor 7-6 (4), 6-3.

În sferturile de finală, Mergea şi Inglot vor juca împotriva perechii Jean-Julien Rojer/Horia Tecău.

Calificarea în sferturile de dublu ale Australian Open este recompensată cu 71.000 de dolari australieni (50.300 de euro).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă