15.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialAustralian Open 2015. Tabloul sferturilor de finală: Șanse mici ca Halep să...

Australian Open 2015. Tabloul sferturilor de finală: Șanse mici ca Halep să scape de Șarapova

Australian Open 2015. Tabloul sferturilor de finală în cadrul turneului australian este unul complet, după disputarea ultimului meci din optimi. Cele trei mari favorite, printre care și Simona Halep, au șanse mari să acceadă în semifinale.

Fazele finale ale competiției sunt dominate din nou de cele două puteri ale tenisului feminin, SUA și Rusia, cele două țări având 5 jucătoare în sferturi. Celelalte trei sunt din România, Canada și Slovacia.

Sferturi de finală Australian Open:

Simona Halep (cap de serie 3, România) – Ekaterina Makarova (10, Rusia) – 27 ian, ora 02.00

Maria Șarapova (2, Rusia) – Eugenie Bouchard (7, Canada) – 27 ian, 03.30

Serena Williams (1, SUA) – Dominika Cibulkova (11, Slovacia) – 28 ian

Madison Keys (SUA) – Venus Williams (18, SUA) – 28 ian

Unul dintre cele mai așteptate meciuri de către fanii români, după cel al Simonei, este, fără îndoială, partida Șarapova – Bouchard. Dacă va trece de Makarova, Halep va juca în semifinale fie cu "Masha", fie cu "Genie", după sunt alintate cele două de către fani.

Un nou meci al Simonei cu Șarapova ar putea părea un coșmar, însă românca și-a îmbunătățit constat jocul de la ultimele întâlniri cu rusoaica. Mai mult de atât, Simona a început să învingă adversare în fața cărora părea să nu aibă nicio șansă, cum ar fi liderul mondial Serena Williams, pe care a fost la un pas de a o elimina încă din faza grupelor, la Turneul Campioanelor 2014, după  6-0, 6-2.

Șansele ca Halep să scape de Șarapova sunt unele foarte mici, în condițiile în care rusoaica este de asemenea o "sperietoare" şi pentru Bouchard, pe care a învins-o în toate cele trei întâlniri de până acum.

Un o altă semifinală foarte probabil este cea dintre surorile Williams, care pornesc cu prima şansă în sferturi. Un duel Serena Williams – Venus Williams a fost întotdeauna un meci așteptat de public.

 

Cele mai citite

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă