10.9 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăSpecialBeijing WTA: Irina Begu a fost eliminată de Garbine Muguruza

Beijing WTA: Irina Begu a fost eliminată de Garbine Muguruza

Jucătoarea Irina-Camelia Begu, locul 26 WTA, a fost eliminată, sâmbătă, de spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, în primul tur la China Open, turneu de categorie Premier Mandatory, informează News.ro, via Digi24.

Begu a fost învinsă de Muguruza cu scorul de 2-6, 6-2, 6-3, într-o oră şi 48 de minute. Premiul pentru participarea în primul tur este de 17.453 de dolari şi zece puncte WTA.
 
Tot sâmbătă, Monica Niculescu, locul 49 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, cu scorul de 2-6, 6-2, 6-3, de americanca Louisa Chirico, locul 74 WTA şi a zecea favorită, în ultimul tur al calificărilor la Beijing.
 
Niculescu a pierdut după un meci care a durat două ore şi 21 de minute. Românca va primi pentru participarea la simplu un cec în valoare de 4.650 de dolari şi 20 de puncte WTA.
 
Pe tabloul de simplu la China Open va juca, din turul doi, Simona Halep, locul 5 WTA, care o va întâlni pe Yanina Wickmayer din Belgia, locul 59 WTA.
Cele mai citite

Parchetul European a confiscat 18 proprietăţi din București şi a îngheţat 14 conturi ale unui afacerist italian

Într-o investigație privind o fraudă transfrontalieră complexă în domeniul TVA care implică carburanți importați pe piața italiană, condusă de Parchetul European din Bologna (Italia), au...

Imagini cu Selena Gomez fără machiaj. Cum arată cântăreața în mod natural

Selena Gomez (31 ani) a postat pe contul său de Instagram o serie de imagini fără machiaj, cu ea "reală". Cântăreața pop, actrița și fondatoarea...

Un avion TAROM a fost lovit de trăsnet. Niciun om nu a fost rănit

Un avion al Companiei TAROM cu pasageri la bord, care urma să realizeze un zbor București - Chișinău, a fost lovit de trăsnet. Accidentul s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă