7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialBiletele pentru meciul România - Finlanda, EPUIZATE

Biletele pentru meciul România – Finlanda, EPUIZATE

Biletele scoase la vânzare de Federaţia Română de Fotbal (FRF) pentru partida România – Finlanda s-au epuizat în 24 de ore, potrivit Mediafax

“La puţin peste 24 de ore de la punerea lor în vânzare, biletele pentru partida România – Finlanda s-au epuizat! Zeci de mii de fani şi-au manifestat remarcabil ataşamentul faţă de echipa naţională şi au achiziţionat, în timp record, bilete. Fie online, în varianta e-ticket, fie de la casele Arenei Naţionale şi din cele peste 500 de magazine din ţară ale reţelelor Immedio şi Germanos. Sute de români au aşteptat nerăbdători să cumpere bilete chiar şi noaptea trecută la punctul de vânzare cu program non-stop din Bulevardul Basarabia”, se arată pe site-ul FRF. 

Cei 10.000 de suporteri care şi-au achiziţionat bilete virtuale în cadrul campaniei “Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată”, iniţiată de Federaţia Română de Fotbal înainte ca UEFA să suspende sancţiunea de disputare a meciului cu porţile închise, îşi vor mai putea preschimba gratuit tichetele în unele reale până joi, la ora 11.00.

FRF a anunţat că biletele care nu vor fi confirmate de deţinătorii tichetelor virtuale vor fi puse în vânzare, joi, începând cu ora 14.00, la casele de la Arena Naţională din Bulevardul Basarabia până la ora meciului.

Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, să ridice suspendarea de organizare a unui meci cu porţile închise, dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF, astfel că partida România – Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Naţională.

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA hotărâse, la 17 septembrie, că echipa naţională României va disputa cu porţile închise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, şi că federaţia română va trebui să achite 110.000 de euro, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la partidele cu Ungaria şi Grecia. FRF a decis să facă apel la această decizie.

Partida România – Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Cele mai citite

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...
Ultima oră
Pe aceeași temă