20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialBirmingham: Halep joacă două meciuri într-o singură zi

Birmingham: Halep joacă două meciuri într-o singură zi

Simona Halep va avea o zi încărcată la Birmingham, turneu Premier, acolo unde ea va disputa, miercuri, atât un meci de simplu, cât și unul de dublu.

Simona Halep, cap de serie numărul 1, va intra în “scenă” mai întâi la simplu, urmând să joace de la ora 15.00, în optimi, împotriva cehoaicei Klara Koukalova, 92 WTA. 

Urmărește Live Text Birmingham. Simona Halep – Klara Koukalova: ora 15.00. Românca vrea în sferturi

Pentru româncă urmează, seara, primul tur la dublu, acolo unde face pereche cu britanica Heather Watson. Perechea Halep/Watson va juca împotriva cuplului A. Medina Garrigues/Arantxa P. Santonja, partida urmând să înceapă după ora 18.00. Inițial, meciul trebuia să aibă loc miercuri seara, însă a fost amânat din cauza vremii.

Halep a trecut, la simplu, de turul al doilea, în care a învins-o pe britanica Naomi Broady, după ce în primul tur a avut acces liber.

Cele două meciuri, disputate într-o singură zi, ar putea aglomera foarte mult programul româncei, mai ales dacă ea le va câștiga pe amândouă. Dacă va disputa finalele în ambele turnee, ea ar urma să aibă câte două meciuri zilnic până duminică.

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...
Ultima oră
Pe aceeași temă