14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialBirmingham 2015: Meciul revanșei pentru Simona Halep. Pe cine va întâlni în...

Birmingham 2015: Meciul revanșei pentru Simona Halep. Pe cine va întâlni în sferturi

Simona Halep, cap de serie numărul 1, și-a aflat adversara din meciul din sferturile de finală ale turneului Premier de la Birmingham, de vineri. Românca va disputa un meci al revanșei.

Kristina Mladenovic (Franța), 43 WTA, în vârstă de 22 ani, este următoarea adversară a Simonei Halep. Franțuzoaica, o jucătoare în creștere de formă, din noua generație, s-a impus în singurul duel disputat cu românca până acum. Halep era învinsă, la Paris (2014), într-un turneu de hard, cu scorul de 7-6(7/1), 6-4. 

Citește și Live Text Birmingham. Simona Halep – Kristina Mladenovic: ora 15.00. Adversară dificilă pentru româncă

Partida din sferturi, de la Birmingham, nu este doar una a revanșei pentru româncă, ci și una în care Halep se poate impune în fața unei potențiale rivale din viitor. 

Mladenovic s-a calificat în sferturi, după ce a eliminat o favorită a turneului, Barabora Strycova, cap de serie 10, cu scorul de 7-6 (4), 6-2. Franțuzoaica are un record al victoriilor în acest an, până la meciul cu Halep, de 25-17, în timp ce românca a ajuns la 32 victorii și 7 înfrângeri.

Simona Halep a acces în sferturi după eliminarea cehoaicei Klara Koukalova, 92 WTA, scor 6-1, 6-3.

La fel ca și Koukalova, Mladenovic este o specialistă a tenisului la dublu, cu toate că jucătoarea din Franța, cu zece ani mai tânără, se află în continuă ascensiune și în circuitul de simplu.

Citește și Birmingham 2015: Simona Halep, în sferturi, după un meci FULGER cu Klara Koukalova

Cele mai citite

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...
Ultima oră
Pe aceeași temă