12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialBoris Becker susține că Novak Djokovic a neglijat pregătirea pentru Wimbledon

Boris Becker susține că Novak Djokovic a neglijat pregătirea pentru Wimbledon

Novak Djokovic “a neglijat pregătirea pentru Wimbledon”, a susținut antrenorul liderului mondial, Boris Becker, informează Agerpres.

Declarația a fost formulată miercuri, după ce tenismanul sârb a fost eliminat surprinzător de americanul Sam Querrey în turul 3 al turneului de are Şlem de pe iarba londoneză, 

Novak Djokovic, câştigătorul primelor două turnee majore ale anului, nu a găsit antidotul pentru jocul lui Sam Querrey. 

“De două zile am văzut că nu se simte bine”, a declarat Boris Becker la o televiziune britanică, potrivit ziarului belgian La Derniere Heure. 

S-ar fi putut crede că după ce s-a impus la Roland Garros, singurul titlu de Mare Şlem ce-i lipsea din palmares, Djokovic va avea multă încredere în sine. În mod evident însă, această victorie nu a avut doar efecte pozitive. 

“După Paris toată lumea l-a felicitat. Cred că s-a relaxat cam mult şi a neglijat pregătirea pentru Wimbledon”, a spus Becker. 

Fostul mare jucător german, triplu câştigător la Wimbledon, care trăieşte de mai mulţi ani la Londra, a dezminţit informaţiile potrivit cărora sârbul ar avea dureri la umăr. “Novak se simte bine, s-a întors acasă”, a spus el. 

Djokovic însuşi este cel care a alimentat zvonurile despre o accidentare, declarând forfait pentru sfertul de finală din Cupa Davis dintre Serbia şi Marea Britanie, programat la Belgrad între 15 şi 21 iulie. De asemenea, când a fost întrebat, imediat după eliminare, dacă se simte bine, el a răspuns: “nu tocmai”. 

Ziarul citat se întreabă cum va reacţiona Djokovic. Nu este prima oară când Becker face declaraţii publice despre jucătorul sârb nu foarte pe gustul acestuia. Toamna trecută, el a afirmat că returul foarte agresiv al lui Roger Federer este o lipsă de respect pentru adversarii săi. Anterior, el a dezvăluit că Federer şi Djokovic nu se simpatizează şi doar încearcă să salveze aparenţele. Sârbul, care este foarte atent la imaginea sa, nu a apreciat deloc aceste declaraţii. 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă