10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialBRD Năstase-Țiriac Trophy: Copil și Ungur au defilat în primul tur la...

BRD Năstase-Țiriac Trophy: Copil și Ungur au defilat în primul tur la dublu. “Încercăm să facem o echipă”

Marius Copil și Adrian Ungur s-au calificat, în turul al doilea al probei de dublu de la BRD Năstase-Țiriac Trophy, după doar 50 de minute de joc. Cei doi au spus, după meci că încearcă să facă echipă în vederea turneelor următoare.

Perechea Copil/Ungur a trecut de cuplul Chris Guccione/Andre Sa (Australia/Brazilia), cu scorul de 6-1, 6-2. În turul al doilea, vor întâlni perechea câștigătoare din duelul Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/Indian, cap de serie 2) – Marcos Baghdatis/Mihail Iujnîi (Cipru/Rusia).

“Mă bucur ca am început bine. Am avut niște înfrângeri până acum la dublu. Programul ne permite să evoluăm împreună, dar nu ne lasă clasamentul să intrăm în turnee mai importante de dublu. Încercăm să facem pereche cât mai des, la Challenger, și, de ce nu, vrem să formăm o echipă”, a spus Copil, după meci.

Citește și Exclusiv. Baghdatis: “România este țara în care am început la juniori.” De la Satu Mare la Australian Open

“Nu ne așteptam la o victorie atât de scurtă. Am avut un meci bun. Sperăm să câștigăm cât mai multe meciuri, să jucam cu un public care ne susține de fiecare dată… cu toate că dacă jucăm cu Mergea vom fi 3 și nu știm pe cine va susține. Va fi un meci foarte dificil (turul 2, posibil cu Mergea), dar îl așteptăm cu mare nerăbdare. Eu îl cunosc de la vârsta de 8 ani pe Florin, ne știm foarte bine“, a spus și Ungur.

Dacă în turneul de simplu nu a mai rămas niciun român în competiție, la dublu, România are reprezentanți în nu mai puțin de 4 echipe.

Citește și UPDATE. BRD Năstase-Țiriac Trophy: Copil și Ungur, în turul doi. Program și rezultate, miercuri

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...
Ultima oră
Pe aceeași temă