10 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialBRD Năstase-Țiriac Trophy: Horia Tecău, Florin Mergea și alți români joacă la...

BRD Năstase-Țiriac Trophy: Horia Tecău, Florin Mergea și alți români joacă la dublu

Turneul BRD Năstase-Țiriac Trophy debutează, la dublu, cu nu mai puțin de șase români. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor întâlni o echipă românească în primul tur.

Românii au aglomerat primul tur, din proba de dublu a turneului ATP de la București. Capi de serie numărul 1, Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer vor juca, în primul tur, împotriva echipei formate din Patrick Grigoriu/Costin Pavăl, care a primiat un wild-card pentru a fi acceptată în turneu. În timp ce Tecău/Rojer sunt pe locul 4 mondial, perechea românească încă nu are loc în clasament.

Citește și BRD Năstase-Țiriac Trophy: Adrian Ungur, eliminat în calificări, traseu imposibil pentru Copil

Florin Mergea va face pereche, la București, cu indianul Rohan Bopanna, după ce a terminat colaborarea cu britanicul Dominic Inglot, alături de care a cunoscut cele mai mari performanțe ale carierei. Capi de serie numărul 2, Mergea și Bopanna vor da piept cu perechea Marcos Baghadatis/Mihail Iujnîi.

Wild-card au primit în cadrul turneului de dublu și Adrian Ungur și Marius Copil, cei doi urmând să joace împotriva perechii Chris Guccione/Andre Sa.

Horia Tecău este campionul ultimelor 3 ediții de la București, de fiecare dată el cucerind titlul cu alt coechipier: Jean-Julien Rojer (2014), Max Mîrnîi (2013), Robert Lindstedt (2012).

 

Cele mai citite

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...

VIDEO. Klaus Iohannis, noi declarații despre candidatura NATO: “Discuţii se poartă, sunt foarte intense”

Președintele Klaus Iohannis a subliniat că, în ceea ce privește chestiunile legate de NATO, discuțiile și negocierile nu se desfășoară în public. Aceste remarci...

CSM amână soluţionarea cererii de suspendare din funcţie a judecătoarei din dosarul în care este implicat Vlad Pascu

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a amânat, miercuri, pentru data de 24 aprilie, soluţionarea propunerii Inspecţiei Judiciare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă