15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialBRD Năstase-Țiriac Trophy: Marius Copil, eliminat după un meci cu set decisiv

BRD Năstase-Țiriac Trophy: Marius Copil, eliminat după un meci cu set decisiv

ATP București. Turneul de tenis BRD Năstase-Țiriac Trophy a rămas fără niciun român în cadrul probei de simplu, după ce Marius Copil, 172 ATP, a fost eliminat de rusul Mihai Iujnîi, 57 ATP, cu scorul de 1-6, 6-4, 6-3.

Marius Copil, 24 ani, revelația României la turneul masculin de la Australian Open, nu a mai reușit să continuie formă bună, după Grand Slam el oprindu-se în tururile incipiente ale turneelor. La București, el a cedat în fața lui Mihail Iujnîi, cu toate că a câștigat radical primul set. Sportivul în vârstă de 32 de ani, s-a impus în cele din urmă după după o oră și 34 de minute. 

În turul doi, Iujnîi va juca împotriva celui de-al doilea favorit, francezul Gael Monfils, locul 15 ATP, care a fost direct acceptat în această fază a competiţiei.

Pentru participarea la BRD Năstase Ţiriac Trophy, Marius Copil nu va primi niciun punct ATP, dar va încasa cec în valoare totală de 4.535 de euro.

După Australian Open, singura performanță pentru Copil a fost prestația sa din meciul de Cupa Davis, câștigat de România, scor 3-2, în fața Suediei. Atunci, Copil a câștigat ambele meciuri de simplu.

 

Cele mai citite

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...

MApN anunță că NATO a efectuat un amplu exercițiu de dislocare a trupelor în Slovenia, Ungaria și România

Ministerul Apărării Naționale(MApN) a anunțat joi că Alianța Nord-Atlantică, prin intermediul Corpului de Dislocare Rapidă Italia (NRDC-ITA) a desfășurat, în perioada 15-24 aprilie, exercițiul...

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...
Ultima oră
Pe aceeași temă