13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialBucharest Open: programul sferturilor de finală. Cine evoluează vineri la Arenele BNR

Bucharest Open: programul sferturilor de finală. Cine evoluează vineri la Arenele BNR

Turneul BRD Bucharest Open continuă, vineri, cu sferturile de finală la simplu, dar și cu alte meciuri la dublu. Cap de afiș va fi primul meci al zilei, dintre Monica Niculescu, cap de serie 3 și Andreea Mitu, 78 WTA.

Primul sfert de finală, disputat pe arena centrală, de la ora 15.00, este meciul dintre Niculescu și Mitu. Cele două se vor întâlni pentru prima dată în circuitul WTA, iar meciul se anunță unul al surprizelor.

Citește și Bucharest Open: Niculescu și Mitu se întâlnesc, vineri, în sferturi. Duel cu miză mare

Al doilea sfert de finală este cel dintre principala favorită a turneului, italianca Sara Errani (20 WTA) și americanca Anna Tatishvili (134 WTA). De două ori s-au întâlnit până acum, în 2010 și 2012, de fiecare dată impunându-se italianca.

Polona Hercog (87 WTA, Polonia) și Aleksandra Krunici (67 WTA, Serbia) se vor întâlni, în continuarea primelor două partide, tot pe arena centrală, în cel de-al treilea sfert de finală al turneului. Tot anul acesta s-au întâlnit pentru prima dată, iar Hercog se impunea cu un drastic 6-2, 6-0.

În ultima partidă a zilei de pe arena centrală se vor duela, în cel de-al patrulea sfert de finală, Anna Karolina Schmiedlova (60 WTA, Slovacia) și Danka Kovinici (90 WTA, Muntenegru). Cele mai tinere jucătoare din sferturi, Schmiedlova și Kovinici, ambele în vârstă de 20 ani, s-au întâlnit de patru ori până acum, scorul fiind de 2-2, astfe că meciul dintre cele două se anunță un adevărat spectacol.

Citește și Bucharest Open: Alexandra Dulgheru a abandonat. Ce accidentare a suferit

Tot vineri, pe terenul numărul 1, au loc alte trei meciuri de la dublu, cu începere de la ora 15.00. Andreea Mitu ar trebui să evolueze și la dublu, după partida de simplu. Ea face pereche cu Patricia Țig și urmează să întâlnească echipa Cagla Buyukakcay/Victorija Golubic (Turcia/Elveția). Un meci aproape în totalitate românesc va fi cel dintre perechile Elena Bogdan/Alexandra Cadanțu (România) și Raluca Olaru/Anna Tatishvili (România/SUA), partidă care va fi ultima.

Primul meci de dublu, de pe terenul 1, va fi cel dintre Kateryna Bondarenko/Eva Hrdinova (Ucraina/Cehia) – Oskana Kalashnikova/Demi Schuurs (Georgia/Olanda).

 

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă