31 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialBute a început pregătirea pentru meciul din decembrie

Bute a început pregătirea pentru meciul din decembrie

Lucian Bute este în cantonament în Filipine. Acolo, boxerul român se pregăteşte pentru meciul cu Roberto Bolonti, din luna decembrie.

''Prima zi în cantonamentul din Filipine la General Santos City, cartierul general al lui Manny Pacquiao'', a scris Bute pe Facebook, unde a postat şi o poză în care lovea un sac de box.

Lucian Bute s-a pregătit câteva zile la Wild Card Boxing Club, din Hollywood (California), care aparține noului său antrenor, Freddie Roach, tehnician care îl pregătește și pe filipinezul Manny Pacquiao.

Bute are 31 de victorii la profesioniști (24 prin KO) și 2 înfrângeri,  şi va boxa cu Bolonti pe 6 decembrie, la Bell Centre din Montreal, într-un meci la categoria semigrea.

Pacquiao este campion mondial de box la 8 categorii diferite şi  va lupta pe 22 noiembrie cu americanul Chris Algieri pentru titlul mondial WBO la categoria welter.

 

Cele mai citite

Cod portocaliu de furtuni și ploi torențiale în 16 județe. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare meteo Cod portocaliu de averse torenţiale şi furtuni pentru 16 judeţe din jumătatea de vest a...

Tenorii Ştefan von Korch şi Alin Stoica, alături de pianistul Alexandru Burcă, vor participa la concertul Nessun Dorma

Doi tenori de vârf din tânăra generație, Ştefan von Korch şi Alin Stoica, se reunesc, în premieră pe scena Sălii Dalles, pentru un recital...

Care sunt prețurile apartamentelor în principalele orașe din țară

În luna mai a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare – vechi și noi – au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna mai a...
Ultima oră
Pe aceeași temă