12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialBute nu renunță la cel mai arzător vis al său, obiectiv major...

Bute nu renunță la cel mai arzător vis al său, obiectiv major în 2015

Pugilistul Lucian Bute nu renunță la visul său de a redeveni campion mondial la categoria semigrea. Românul a postat un nou mesaj pentru fani pe o rețea de socializare, în care anunță obiectivele pentru 2015.

Bute a postat un mesaj, pe contul său de Facebook, în care scrie că "anul 2015 continuă cu schimbările demarate anul trecut… Obiectivele rămân la fel: titlul mondial, meciuri cu adversari de top şi revanşa la înfrângerile suferite în carieră".

Lucian Bute, 34 de ani, nu a mai boxat într-un meci oficial din 19 ianuarie 2014, atunci când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal, într-o partidă contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

Bute avea planificată o nouă partidă pentru 6 decembrie 2014,  împotriva argentinianului Roberto Bolonti, însă s-a accidentat la spate şi nu a putut boxa în cadrul galei de la Montreal.

Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă