15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialCalificări Wimbledon: Sorana Cîrstea, eliminată. Nicio româncă în turul al treilea

Calificări Wimbledon: Sorana Cîrstea, eliminată. Nicio româncă în turul al treilea

Sorana Cîrstea, locul 187 WTA a fost eliminată în turul al doilea al calificărilor, la Wimbledon. Ea era ultima reprezentantă a României din faza calificărilor.

Cîrstea a fost învinsă, cu scorul de 6-7 (5), 6-3, 6-4, de Sachia Vickery (SUA), cap de serie numărul 4 în calificări şi locul 112 WTA, după un meci care a durat două ore şi 15 minute, conform Mediafax.

Citește și Wimbledon: Două românce, capi de serie. Ce locuri ocupă Halep și Begu 

Calificarea în al doilea tur preliminar este recompensată la Wimbledon cu un premiu în valoare de 7.250 de lire sterline (aproximativ 10.000 de euro).

Astfel, toate cele trei românce participante în calificări, Patricia Maria Ţig, Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea au fost eliminate.

Citește și Simona Halep, cădere abruptă în clasamentul SI, înaintea Wimbledon. Americanii trag semnalul de ALARMĂ

România va fi reprezentată pe tabloul principal feminin de Simona Halep (locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3), Irina-Camelia Begu (locul 30 WTA şi cap de serie numărul 29), Monica Niculescu (locul 46 WTA), Alexandra Dulgheru (locul 59 WTA) şi Andreea Mitu (locul 70 WTA).

Tragerea la sorţi a tablourilor principale de simplu va avea loc vineri.

Citește și Calificări Wimbledon: Marius Copil, ultimul român eliminat din turneu

Cele mai citite

Halterofilul ucrainean Oleksandr Pielieşenko a fost ucis pe front

Halterofilul ucrainean Oleksandr Pielieşenko, dublu campion european şi participant la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost ucis pe front. Anunțul a fost făcut luni...

Manchester United, „pulverizată” în Premier League! Crystal Palace le-a umplut poarta „diavolilor”

Manchester United a fost învinsă fără drept de apel de Crystal Palace, în deplasare, cu scorul de 4-0, în ultimul meci al etapei a...

SUA îndeamnă Turcia și Israelul să-și rezolve diferendele

Statele Unite(SUA) au îndemnat luni Turcia şi Israelul să rezolve diferendele dintre ele, după ce Ankara a anunţat că suspendă relaţiile comerciale în încercarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă