19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialCaroline Wozniacki, numărul 5 WTA, și-a îndeplinit visul. Ce sponsor a reușit...

Caroline Wozniacki, numărul 5 WTA, și-a îndeplinit visul. Ce sponsor a reușit să atragă

Daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA, a reușit să încheie un contract de sponsorizare cu un producător de ciocolată, acesta fiind un vis al jucătoarei de tenis.

În septembrie 2014, WSJ realiza un material despre Wozniacki, în care făcea o descriere detaliată a jucătoarei care tocmai evoluase în finala de la US Open. Atunci, daneza spunea, în timp ce agentul său îi prezenta mai multe oferte de sponsorizare, că vrea o înţelegere cu un producător de ciocolată şi că nu ar interesa-o deloc partea financiară, ci să aibă dulciurile respective la discreţie, conform Mediafax.

Agentul său povestea atunci că Roger Federer i-a pus o ciocolată uriaşă în vestiarul de la US Open cu complimente din partea Lindt, producătorul de ciocolată a cărui imagine el este. Wozniacki a povestit cât de greu i-a fost să se abţină să o mănânce abia după turneu. "Voi face o înţelegere cu un producător de ciocolată numai pentru a primi produse. Nu am nevoie de bani", susţinea, zâmbind, Wozniacki.

Directorul executiv al Godiva Chocolatier Inc., Mohamed Elsarkey, a declarat că povestea citită în WSJ l-a determinat să îi propună lui Wozniacki o înţelegere. Până în prezent, Godiva nu a avut nicio înţelegere cu vreun sportiv, însă el a dorit să vadă dacă între producătorul de lux şi Wozniacki se va crea o legătură.

După turneul de la Wuhan (China) din toamnă, agentul său Drew LeMesurier de la Lagardere Unlimited i-a spus că Godiva ar fi interesată de un parteneriat. Reacţia lui Wozniacki a fost: "Nu se poate. Am Godiva în cameră. Tocmai am fost la magazinul lor de aici."

Wozniacki şi Elsarkey s-au întâlnit în noiembrie la New York, unde ea a alergat la maraton. Discuţiile au pornit de la cum Lady Godiva "este o femeie puternică care vrea să facă bine oamenilor".

Ciocolata preferată a lui Wozniacki de la Godiva este cea cu lapte, trufe şi caramel.

După întâlnirea de la New York, Godiva a început să-i trimită Carolinei pachete cu ciocolată, însă ea a trebuit să se abţină, pentru că urma să apară în ediţia costumelor de baie a revistei Sports Illustrated, care a ieşti pe piaţă în această săptămână. "A fost o tortură, pentru că de obicei mă tratez cu ciocolată din cauza muncii asidue şi a meciurilor lungi", a explicat Wozniacki.

Deşi ambele părţi au refuzat să facă publică suma înţelegerii, Elsarkey a confirmat că Godiva va avea tot timpul ciocolată pentru Caroline. "Poate că acum băieţii vor aprecia fetele cu forme mai rotunde", a încercat Wozniacki să anticipeze o eventuală plată în produse a înţelegerii.

Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă